Τον γύρο των social media κάνουν οι φωτογραφίες ενός ασυγκράτητου ζευγαριού από την Αυστραλία, που δεν δίστασε να κάνει σεξ… στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου μέρα μεσημέρι. Οι στιγμές πάθους τους όμως καταγράφηκαν από το Google Street View, γεγονός που έδωσε «τροφή» για σχόλια σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου.

Οι εικόνες από τις ερωτικές στιγμές του ζευγαριού, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, καταγράφηκαν σε έναν αυτοκινητόδρομο μεταξύ των πόλεων της Αδελαΐδας και της Μελβούρνης. Στην Νότια Αυστραλία το δημόσιο σεξ τιμωρείται με πρόστιμο 1.100 δολαρίων ή ποινή φυλάκισης έως και έξι μήνες, ωστόσο το ζευγάρι – σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες – δεν έχει αναγνωρισθεί και προφανώς ούτε του έχει επιβληθεί κάποια ποινή.

Στις φωτογραφίες, που ανέβασε το Google Street View, φαίνεται η γυναίκα σκυμμένη πάνω από το καπό του αυτοκινήτου και ο σύντροφό της να βρίσκεται ακριβώς πίσω. Σε μια από τις εικόνες – όπως αναφέρει η ΝΥP – η γυναίκα φαίνεται να έχει μια έκπληκτη έκφραση στο πρόσωπό της, μάλλον επειδή κατάλαβε ότι τους «έπιασαν» στα πράσα.

Δημοσίευμα της Daily Star αναφέρει ότι εν λόγω φωτογραφίες του Google Street View ανέβηκαν το 2013, αλλά τώρα επανεμφανίστηκαν στο Reddit και γίνεται πανικός από τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου.

Όπως φαίνεται οι εργαζόμενοι της Google δεν παρατήρησαν στις φωτογραφίες το kinky ζευγάρι και δημοσιεύτηκαν οι εικόνες. Σήμερα, ωστόσο, αυτές έχουν αφαιρεθεί.

Η New York Post επικοινώνησε με την εταιρεία για να σχολιάσει το περιστατικό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια ανταπόκριση.