01/Απρ/22
Ακατάλληλο βίντεο: Ξαναμμένο ζευγάρι κάνει σεξ σε παγκάκι μέρα – μεσημέρι με όλα τα… προκαταρκτικά!

Ακατάλληλο βίντεο: Ξαναμμένο ζευγάρι κάνει σεξ σε παγκάκι μέρα – μεσημέρι με όλα τα… προκαταρκτικά!

Μπορεί οι Βραζιλιάνοι να φημίζονται για το πόσο θερμοί είναι ως άνθρωποι, ωστόσο ένα ζευγάρι στην πόλη Σάντος «τερμάτισε» το θερμόμετρο, βάζοντας πλέον υποψηφιότητα για το ερασιτεχνικό sex tape της χρονιάς!

Και πώς όχι αφού το βίντεο στο οποίο απαθανατίζεται να σβήνει τη σεξουαλική κάψα του σε ένα παγκάκι κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, όπου έχει γίνει viral.

Το γεγονός πάντως ότι το ξαναμμένο ζευγάρι αφού βγάλει τα ρούχα μέρα – μεσημέρι βγάζει και τα… μάτια του κοντά σε δημοφιλή παραλία στην πόλη Σάντος, απ’ όπου περνούν οικογένειες και παιδιά, προκάλεσε δικαιολογημένα θύελλα αντιδράσεων.

Και πώς όχι όταν χωρίς ίχνος ντροπής, αλλά αφού έχουν αφαιρέσει τα απαραίτητα, παραδίδουν μαθήματα σεξ δημοσίως!

Η γυναίκα γυμνή από τη μέση και κάτω «καβαλά» τον άνδρα στο παγκάκι μπροστά από την παραλία, αφού πρώτα τον έχει… ζεστάνει, αρχίζοντας την προθέρμανση με στοματικό σεξ.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι το ζευγάρι όχι μόνο αντιλήφθηκε ότι ένας περαστικός τραβούσε με το κινητό τους τις σεξουαλικές περιπτύξεις του υπό το φως της ημέρας, αλλά δεν έδειξε να πτοείται ιδιαίτερα, συνεχίζοντας ανενόχλητο το έργο του.
Όσοι κάνουν σεξ στη Βραζιλία δημοσίως και κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης μεταξύ τριών μηνών και ενός έτους καθώς και με πρόστιμο.

Το ασυγκράτητο ζευγάρι αναμένεται πάντως να τη βγάλει καθαρή, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία της Σάντος, δεν κλήθηκε από κάποιον αυτόπτη μάρτυρα, ενώ δεν είχε υποβληθεί κάποια καταγγελία.
Παράλληλα, δεν είναι σαφές εάν σκοπεύει να διερευνήσει την υπόθεση και να εντοπίσει τους σεξουαλικούς παραβάτες.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα