12/Φεβ/21
Δήμητρα Ματσούκα: Τα αποκαλυπτικά βίντεο της  που προκαλούν εγκεφαλικά...

Δήμητρα Ματσούκα: Τα αποκαλυπτικά βίντεο της που προκαλούν εγκεφαλικά…

Η Δήμητρα Ματσούκα λείπει από την Ελληνική τηλεόραση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει σύντομα, αφού ολόκληρος ο αντρικός πληθυσμός επιθυμεί διακαώς να την απολαμβάνει ξανά στην μικρή του οθόνη.

Τόσες σειρές υπάρχουν στα κανάλι δεν γίνεται σε μια από αυτές να μην είναι βασική πρωταγωνίστρια μια απο τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις της Ελληνικής τηλεόρασης και να πρέπει να αναγκαζόμαστε να πάμε σε κάποια θεατρική παράσταση για να την απολαύσουμε!

Δεν λέμε σίγουρα και τα «Μαθήματα Κωμωδίας» που θα παραδίδει στο Θέατρο Μικρό Παλλάς με τον Θοδωρή Αθερίδη, θα είναι καταπληκτικά και τα εισιτήρια θα έχουν γίνει sold-out αλλά δεν μπορούμε κάθε μέρα να πηγαίνουμε στο θέατρο απλά για να την βλέπουμε.

Έχει σταματήσει να ανεβάζει και φωτογραφικό υλικό στο instagram και αυτό είναι κάτι που πρέπει επίσης να αλλάξει, γιατί υπάρχουν χιλιάδες φανατικοί θαυμαστές της απο την εποχή που στον ρόλο της Γωγώ, στην σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα» ξεσήκωνε τα πλήθη.

Κάτι πρέπει να γίνει. Έχει να εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά απο το 2019 όταν και έκανε θραύση και όλοι ο κόσμος μίλαγε για τα απίστευτα πλάνα που πρόσφερε απλόχερα στην σειρά «Ελεύθερη Σχέση του Open» όπου στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κλαίρη Παπακώστα έκανε όλη την Ελλάδα να μένει με το στόμα ανοικτό!

Εμείς όμως μέχρι να το αποφασίσει εκείνη βρήκαμε στο Youtube το απόλυτο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της όπου προσφέρει απλόχερα απίστευτές χαραδροκαταστάσεις από αυτές που προκαλούν εγκεφαλικά.

YouTube player
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *