Η Ελένη Χατζίδου, συνδυάζει υπέροχα το κορμί και τη φωνή. Μπορεί να έχει αφήσει για λίγο τη μεγάλη της αγάπη το τραγούδι, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να παραμένει μία πανέμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα.

Αψεγάδιαστο σώμα με εντυπωσιακές αναλογίες που προκαλεί τον πανικό σε κάθε εμφάνισή της, όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Δεν έχει καμία αναστολή να προκαλέσει, είτε ως ντίβα, είτε ως ναζιάρα, έστω κι πρόκειται για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης. ‘Άλλωστε και η ίδια συχνά – πυκνά δίνει τροφή στις φαντασιώσεις των φανατικών θαυμαστών της και ακολούθων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το photoshop δεν το χρειάζεται, το κορμί της δεν έχει ανάγκες παρεμβάσεων και η ίδια το αποδεικνύει χωρίς ενοχές και ντροπές. «Παίζει» σαν ναζιάρικο θηλυκό με τον φωτογραφικό φακό, κλείνοντας το μάτι και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις, έστω και πρόκεται για φωτογράφιση περιοδικού, την οποία η ίδια δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να αναδημοσιεύσει. Ανάμεσα στις πόζες της και μια ολόγυμνη μέσα σε μια μπανιέρα με σαπουνάδες..