01/Δεκ/22
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έκανε νηστεία από το σεξ με τον αρραβωνιαστικό της: «Ήταν τόσο καλό»

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έκανε νηστεία από το σεξ με τον αρραβωνιαστικό της: «Ήταν τόσο καλό»

Σε συνέντευξή της στο Bustle για το εξώφυλλο του Μαρτίου, η 42χρονη σελέμπριτι και ιδρύτρια του Poosh αποκάλυψε ότι εκείνη και ο 46χρονος ντράμερ των Blink-182, συμμετείχαν στο παρελθόν σε εξαγνισμό της Αγιουρβέδα, που περιελάμβανε «νηστεία» από το σεξ.

Ο καθαρισμός, σύμφωνα με το Johns Hopkins Medicine, «ενθαρρύνει συγκεκριμένες αλλαγές στον τρόπο ζωής και φυσικές θεραπείες για την αποκατάσταση της ισορροπίας μεταξύ του σώματος, του νου και του πνεύματος»

«Θεέ μου, ήταν παλαβό», λέει η Κόρτνεϊ για τη νηστεία. «Αλλά αλήθεια τα έκανε όλα καλύτερα. Όπως, όταν δεν μπορείς να πιεις καφεΐνη και πίνεις το πρώτο σου τσάι matcha, είναι τόσο καλό».

Η σχέση της Καρντάσιαν με τον Μπέικερ έπεσε στο «ραντάρ» των περιοδικών τον Ιανουάριο του 2021 και το ζευγάρι «επισημοποίησε» τον δεσμό του στο Instagram μετά την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο μουσικός έκανε πρόταση γάμου στην Καρντάσιαν στο ξενοδοχείο Rosewood Miramar στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια τον Οκτώβριο του 2021 και σύμφωνα με πηγή του περιοδικού People, η Κόρτνεϊ είπε αμέσως το ναι.

«Το ερώτημα ποτέ δεν ήταν αν θα αρραβωνιάζονταν αλλά το πότε θα αρραβωνιάζονταν».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *