12/Ιούλ/21
Η Φάρμα: Σάσα Μπάστα και Αγγελική Ηλιάδη ανέβασαν τη θερμοκρασία με το «καυτό» τους ντους...

Η Φάρμα: Σάσα Μπάστα και Αγγελική Ηλιάδη ανέβασαν τη θερμοκρασία με το «καυτό» τους ντους…

Όσοι συντονίστηκαν στους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, απόλαυσαν τις δύο εντυπωσιακές παίκτριες να εμφανίζονται στις οθόνες τους με τα πιο αποκαλυπτικά μαγιό, προκειμένου να κάνουν ντους.

Οι δύο τους δοκίμασαν τις… αντοχές του κοινού στο ριάλιτι επιβίωσης, χρησιμοποιώντας η μία τη βοήθεια της άλλης, αλλά και της αρχηγού, Αθανασίας Τζουμελέκα, ώστε να πάρουν το μπάνιο τους.

Την ίδια ώρα, ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο Κώστας Κουτσαβάκης απολάμβαναν τη θέα των συμπαικτριών τους και δεν σταματούσαν τα «πιπεράτα» σχόλια.

«Κοίτα την αγελάδα πώς κοιτάει», έλεγε ο γνωστός ηθοποιός προς τον συμπαίκτη του στη «Φάρμα», την ώρα που έκανε ντους η Σάσα Μπάστα, και του επισήμανε ότι ακόμη και ο Τρωικός Πόλεμος έγινε για μια «Ωραία Ελένη».

Όταν σειρά πήρε η Αγγελική Ηλιάδη, ο Σταμάτης Γαρδέλης άρχισε να λέει: «Θα σχολιάσεις τη γυναίκα στην ομορφιά της, στο μυαλό της, στη μαγειρική της, στην αύρα της, στη γλυκύτητά της, στην κορμάρα της… Τώρα θα γυρίσουμε στις κορμάρες…».

YouTube player
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *