12/Μαρ/21
Η τραγουδίστρια που σόκαρε τους φιλάθλους δεν μπορεί να κάνει σεξ με μεγάλο πέος - Τι πρόβλημα έχει

Η τραγουδίστρια που σόκαρε τους φιλάθλους δεν μπορεί να κάνει σεξ με μεγάλο πέος – Τι πρόβλημα έχει

Στον τελικό του Copa Libertadores, η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Ανίτα ξεσήκωσε τους ποδοσφαιρόφιλους με την ερμηνεία της. Λίγο νωρίτερα είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στο σεξ.

Λίγες μέρες πέρασαν από τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, στον οποίο η Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα νίκησε με 2-1 τη Φλαμένγκο και ακόμα συζητιέται η εμφάνιση της Βραζιλιάνας σταρ Ανίτα πριν την έναρξη του αγώνα.

Η σεξοβόμβα που αγαπά τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες, έδειξε για άλλη μια φορά όλα τα ταλέντα που διαθέτει.

Η Ανίτα φόρεσε ένα σετ της μάρκας “Mugler” αξίας 18.000 δολαρίων και τραγούδησε τις τρεις επιτυχίες της, στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα πορτογαλικά και μετά οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο.

Πάντως, και η ιδιωτική της ζωή τραβάει ιδιαίτερα την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, δεδομένου ότι η τραγουδίστρια είναι αμφιφυλόφιλη και τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με πολλούς διάσημους. Επίσης, σόκαρε τους πάντες με την τελευταία της δήλωση για το σεξ.

«Δεν μπορώ να κάνω σχέση με άντρα που έχει μεγάλο πέος»

Η λάτιν τραγουδίστρια αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, ότι πάσχει από τη λεγόμενη «κυστίτιδα του μήνα του μέλιτος», μια φλεγμονή που επηρεάζει την ουρήθρα (την έξοδο των ούρων) και την ουροδόχο κύστη.

«Ένα πολύ κακό πρόβλημα που έχω ονομάζεται κυστίτιδα του μήνα του μέλιτος. Δεν μπορώ να κάνω σχέση με έναν άντρα που έχει μεγάλο πέος, γιατί δεν μπορώ να κουνήσω το σώμα μου την επόμενη μέρα. Είναι τρομερό, δεν έχει να κάνει με βακτήρια, αλλά με το ότι ο σύντροφός μου χτύπησε δυνατά κατά τη διάρκεια του σεξ και μου προκάλεσε μόλυνση», τόνισε η Ανίτα.

Η Λαρίσα ντε Μακέντο Μασάδο γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1993 και είναι περισσότερο γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Anitta (πρώην MC Anitta ) και πρόκειται για Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, ηθοποιό και χορεύτρια.

Έγινε διάσημη λόγω της επιτυχίας του τραγουδιού της “Meiga e Abusada” που κυκλοφόρησε το 2012 και έναν χρόνο αργότερα, μετά την κυκλοφορία του σινγκλ ” Show das Poderosas”. Το μουσικό της βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 150 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *