02/Μαρ/22
Θύελλα αντιδράσεων για τον Machine Gun Kelly που είχε δηλώσει ότι ήθελε σεξ με την ανήλικη Kendall Jenner: Δεν περιμένω

Θύελλα αντιδράσεων για τον Machine Gun Kelly που είχε δηλώσει ότι ήθελε σεξ με την ανήλικη Kendall Jenner: Δεν περιμένω

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί μια παλαιότερη συνέντευξη του Machine Gun Kelly, ο οποίος είχε δηλώσει ότι ήθελε να κάνει σεξ με την ανήλικη τότε Kendall Jenner. Σε συνέντευξή του στο Fuse το 2013, ο ράπερ, που ήταν τότε 23 χρονών είχε δηλώσει ότι δεν θα περίμενε να ενηλικιωθεί η Kendall Jenner, που τότε ήταν 17 ετών, για να κάνουν σεξ.

Σε ερώτηση για το ποια celebrity ήταν η πρώτη με την οποία είχε «φάει κόλλημα», ο Machine Gun Kelly είχε πει: «Δεν με νοιάζει ποια ήταν η πρώτη, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η Kendall Jenner. Γ@μώτ@, το έχω πει τόσες φορές. Μην με αφήσετε να μετακομίσω στο Λος Άντζελες γιατί θα τη βρω».

Στη συνέχεια ερωτήθηκε αν «μετρούσε αντίστροφα τις μέρες» έως ότου η Kendall γίνει 18, που είναι η νόμιμη ηλικία συναίνεσης σε σεξουαλική επαφή στο Λος Άντζελες, με τον ράπερ να απαντά: «Δεν περιμένω μέχρι τα 18 της, θα πάω τώρα. Είμαι 23, δεν είμαι σε καμία ανατριχιαστική ηλικία, καταλαβαίνεις τι εννοώ; Είμαι 23, εκείνη 17 και είναι διασημότητα. Δεν υπάρχουν όρια εκεί».

Μάλιστα στη συνέχεια ανέφερε παραδείγματα καλλιτεχνών που είχαν ερωτικές σχέσεις με ανήλικα κορίτσια. «Ο Robert Plant, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών, έβγαινε με ένα κορίτσι 14 ετών. Ο Axl Rose ήταν ένας από τους μεγαλύτερους κακούς όλων των εποχών, βγήκε με ένα κορίτσι 16 ετών και έγραψε ένα τραγούδι στο πρώτο του άλμπουμ για εκείνο το κορίτσι».

«Δεν με νοιάζει, πες ότι θέλεις, φίλε, αν η Kendall Jenner είναι γυμνή στην κρεβατοκάμαρά σου και είσαι 50, θα πας» είχε καταλήξει και πλέον δέχεται σφοδρή κριτική για τα απρεπή σχόλια.

Ο Machine Gun Kelly αρραβωνιάστηκε πριν λίγες ημέρες με τη Μέγκαν Φοξ και για να το γιορτάσουν ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *