12/Σεπ/21
Παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως έκανε σεξ στο αεροπλάνο: «Ο τυχερός είναι τερματοφύλακας»

Παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως έκανε σεξ στο αεροπλάνο: «Ο τυχερός είναι τερματοφύλακας»

Η Αλέσια Μαρκούτσι είναι πλέον μακριά από τη μικρή οθόνη μετά τον αποχαιρετισμό στη Mediaset, αλλά συνεχίζει να συζητιέται. Έκανε γνωστό πως έχει κάνει σεξ μέσα σε αεροπλάνο.

Η 49χρονη Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός έχει έναν γιο, τον Τομάζο με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Σιμόνε Ινζάγκι.

Η σχέση τους έληξε το 2004 και απέκτησε μια κόρη το 2011 με τον τηλεοπτικό παρουσιαστή και τραγουδιστή Φρανσέσκο Φακινέτι, με τη σχέση τους να ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2012. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Πάολο Καλαμπρέσι Μαρκόνι τον Δεκέμβριο του 2014.

Η Αλέσια Μαρκούτσι κάθε εβδομάδα απολαμβάνει να απαντά σε ερωτήσεις των followers της στο Instagram και η ξανθιά παρουσιάστρια απαντά σε όλα. Από τις πιο αστείες ερωτήσεις μέχρι τις πιο καυτές.

Ο τυχερός τερματοφύλακας

Σε πρόσφατη ερώτηση, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι το πιο περίεργο μέρος που έκανε έρωτα ήταν στο αεροπλάνο. Προτίμησε να μην πει περισσότερα, αλλά το εβδομαδιαίο έντυπο “Chi” σκέφτηκε να δώσει λεπτομέρειες.

«Τα στοιχεία οδηγούν σε μια από τις πρώτες συναντήσεις που είχε η παρουσιάστρια με έναν πρώην τερματοφύλακα ποδοσφαίρου, ο οποίος αργότερα έγινε το αγόρι της» γράφει το περιοδικό που προτιμά να μην αναφέρει ονόματα.

Ο τυχερός, ωστόσο, θα μπορούσε να είναι ο Κάρλο Κουντιτσίνι, πρώην τερματοφύλακας της Τσέλσι, σύντροφός της για πέντε χρόνια, από το 2003 έως το 2008.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα