Με τις απόψεις της Μπίλι Άιλις για τις ερωτικές ταινίες που καταστρέφουν το μυαλό των νέων φαίνεται πως συμφωνεί κι ένας πρώην πορνοστάρ, ονόματι Ράντι Σπίαρς.

Ο 60χρονος τοποθετήθηκε επί του θέματος στο ΤΜΖ και εξήγησε πως κι εκείνος έχει ακριβώς την ίδια άποψη πλέον, για το πορνό, παρά τις 1.400 ερωτικές ταινίες, στις οποίες έχει συμμετάσχει από το 1987 έως το 2011.

Πριν λίγες ημέρες, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε σε συνέντευξή της στον Χόουαρντ Στερν σχετικά με τον εθισμό που είχε στο παρελθόν στις ταινίες πορνό και αποκάλυψε πως «κατέστρεψαν το μυαλό της».

«Ως γυναίκα, νομίζω ότι το πορνό είναι ντροπή. Έβλεπα πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Άρχισα να βλέπω, όταν ήμουν 11 ετών. Νομίζω ότι πραγματικά κατέστρεψε τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό», είχε δηλώσει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Με την σειρά του ο Ράντι Σπίαρς, έχοντας περάσει από τη σκληρή βιομηχανία του πορνό, δήλωσε σχετικά: «Θέλει πολύ θάρρος για να τοποθετηθεί κανείς πάνω σε αυτό το θέμα και να θίξει ένα τόσο προσωπικό κομμάτι του».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως οι ερωτικές σκηνές ή ταινίες μπορεί να βλάψουν ανεπανόρθωτα έναν παιδικό εγκέφαλο, καθώς δεν μπορεί να αντιληφθεί ακριβώς τι βλέπει, ούτε να το ξεχωρίσει σε φυσιολογικό ή μη.

«Όταν είμαστε τόσο νέοι, το μυαλό μας δεν έχει την ικανότητα να “χωνέψει” αυτό που βλέπει. Ποιος μπορεί να φανταστεί τώρα τον 7χρονο ή 10χρονο εαυτό του να βλέπει μία ταινία με μία γυναίκα ανάμεσα σε 7 άνδρες; Παρα είναι ακραίο για αυτές τις ηλικίες. Ο εγκέφαλός σου ακόμα αναπτύσσεται και εσύ βλέπεις και προσπαθείς να χωνέψεις αυτό που συμβαίνει μπροστά σου. Το μυαλό σου προφανώς δε λειτουργεί φυσιολογικά. Είναι πιο πιθανό να σκέφτεσαι τι νιώθει αυτή η γυναίκα, παρά να το απολαύσεις», δήλωσε ο πρώην πορνοστάρ.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι ίδιοι οι γονείς, καθώς δεν αφιερώνουν τον απαραίτητο χρόνο στα παιδιά τους, ούτε προσπαθούν να τους περάσουν σωστά πρότυπα.

«Δεν εξηγούν στα παιδιά τι είναι λογικό και τι όχι. Ούτε τους μιλούν για την υγιή σεξουαλική ζωή. Το σεξ είναι ένα θέμα ταμπού και όσο δεν το συζητούν, τόσο τα παιδιά χαράσσουν τη δική τους πορεία γεμάτα ερωτηματικά για το τι πρέπει να κάνουν και τι όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, τόνισε ότι θα ήταν μία σπουδαία κίνηση εκ μέρους της Μπίλι Άιλις να χρησιμοποιήσει τη φήμη της και την επιρροή της, προκειμένου να φέρει το συγκεκριμένο θέμα στο προσκήνιο και να βοηθήσει έτσι χιλιάδες παιδιά να απενεχοποιήσουν κάποια πράγματα στο μυαλό τους, να ενημερωθούν σωστά και να έχουν μία υγιή σεξουαλική ζωή μελλοντικά.