01/Δεκ/22
Τι είναι το squirting και πώς να πετύχεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου...

Τι είναι το squirting και πώς να πετύχεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου…

Τα ταμπού είναι για να σπάνε. Έτσι και το squirting ή γυναικεία εκσπερμάτιση είναι ένα από αυτά!

Όχι πλέον. Ολοένα και γίνεται γνωστότερο, ωστόσο για να το καταφέρεις είτε εσύ, είτε με τον σύντροφό σου είναι λίγο πιο πολύπλοκο, ωστόσο θα είναι ο δυνατότερος οργασμός που θα έχεις βιώσει.

Λίγα λόγια για εισαγωγή

Καταρχάς το squirting είναι η γυναικεία εκσπερμάτιση, που επιτυγχάνεται με τον ερεθισμό της κλειτορίδας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την σύσπαση του κόλπου και το πέταγμα αρκετών υγρών από μέσα. Παράλληλα η γυναίκα βιώνει ένα απίστευτο συναίσθημα οργασμού που συνοδεύεται με τρέμουλο!

Μην αγχώνεσαι για τα υγρά. Οι ερευνητές έχουν καταλήξει πως είναι πολύ κοντά στην σύσταση στο σπέρμα. Άλλοι πάλι αναφέρουν πως υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό ούρων, αλλά ποτέ δεν έχει αποδειχτεί.

Εκτέλεση και… απόλαυση!

Βασικό: Πριν από την απόπειρα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχεις πάει τουαλέτα και να είναι η κύστη σου άδεια!

Έχε πρόχειρο ένα baby oil, πετσέτα και τις… οδηγίες για τον σύντροφό σου. Για να πετύχει το squirting θα πρέπει η γυναίκα να είναι στο απόγειο του ερεθισμού. Στο φουλ-φουλ που μπορεί να πάει. Εκεί είναι και το κλειδί… Η διαδικασία είναι απλή: Χρειάζεται ένα ή δυο δάχτυλα μέσα στον κόλπο, τα οποία πρέπει μετά την είσοδο να «χτυπήσουν» στο σημείο ακριβώς από πάνω. Φαντάσου ακριβώς κάτω από την κύστη, όπου υπάρχει ένα πιο τραχύ σημείο.

Η κίνηση πρέπει να είναι παλινδρομική με χτυπήματα στο σημείο. Σύντομα θα νομίζεις πως θες να πας τουαλέτα, αλλά δεν θέλεις. Απλά πλησιάζεις στην κορύφωση. Με πιο γρήγορο ρυθμό συνεχίζεται η κίνηση και… να τα υγρά!

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *