Είμαστε σίγουροι, πως ο καθένας μας φέρνει διάφορες εικόνες στο μυαλό του όταν ακούει τη λέξη Χριστούγεννα. Εικόνες πλασμένες από αναμνήσεις, από τη φαντασία μας, από προσδοκίες, από ταινίες, από σειρές…!

Οι φετινές γιορτές ήδη έχουν διαμορφωθεί για άλλη μια χρονιά, πολύ διαφορετικά για εμάς αλλά και για τα παιδιά που βιώνουν μια τόσο διαφορετική πραγματικότητα. Τα Χριστούγεννα είναι μια μέρα συνδεδεμένη με χαρά και δώρα για τα παιδιά κι όχι μόνο.

Ωστόσο, ας κρατήσουμε όσα από τα παλιά τελετουργικά μπορούμε, ακόμα και με τη βοήθεια της τεχνολογίας…

Ας διατηρήσουμε την ελπίδα ότι όλη αυτή η δυσκολία θα τελειώσει, όπως έχει συμβεί και στην ιστορία κάθε οικογένειας με μια ασθένεια ή ένα πένθος.

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Δυστυχώς, όχι τα ευχάριστα πράγματα αλλά ευτυχώς, ούτε και τα δυσάρεστα.

Ίσως να έχεις κουραστεί να δέχεσαι ευχές που ποτέ δεν πραγματοποιούνται, όπως λες. Μην τις απορρίπτεις, όμως, γιατί η αξία τους είναι ανεκτίμητη και η ύπαρξή τους στόχος που αργά ή γρήγορα θα κατακτηθεί, αρκεί να έχεις υγεία και να το θες.

Υγεία ,λοιπόν, Ελπίδα, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει.

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια σας Πολλά!

Με εκτίμηση,

Η συντακτική ομάδα του hot-news.gr