20/Νοέ/22
Έλενα Πολυχρονοπούλου: Όσα είχε δηλώσει το μοντέλο που συνελήφθη αποκλειστικά στο Hot-news.gr

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Όσα είχε δηλώσει το μοντέλο που συνελήφθη αποκλειστικά στο Hot-news.gr

H Έλενα Πολυχρονοπούλου είναι 28 ετών και κατάγεται από το Παγκράτι. Ξεκίνησε τις σπουδές της το 2011 στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και ψυχολογίας.

Αρκετά γρήγορα κατάλαβε πως αυτό που την ενδιαφέρει είναι η τηλεόραση, κατά κύριο λόγο. Έτσι αποφάσισε να αφήσει λίγο πίσω το πανεπιστήμιο και να κάνει σπουδές στην υποκριτική και στη δημοσιογραφία. Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στην τηλεόραση, ήταν στο πρωινό της Καινούριου, στη στήλη «Διλήμματα» και έπειτα συμμετείχε στο «Power of Love».

Τώρα κάνει τη δική της εκπομπή που λέγεται ‘‘ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΜΑΖΊ’’, καθημερινά στο Έψιλον. Παράλληλα ασχολείται με διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών μέσω instagram.

Το όνειρό της είναι να συμμετάσχει σε κάποια εκπομπή ενεργά είτε σε πάνελ, είτε να γίνει παρουσιάστρια σε ένα μεγαλύτερο κανάλι από αυτό που είναι ήδη.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου σε έναν άντρα δεν ανέχεται την τσιγκουνιά και το να είναι μαμάκιας. Τέλος, έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια και είναι πολύ ευτυχισμένη.

Απολαύστε την…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *