20/Νοέ/22
Απίστευτο! Από 7 Ιουνίου τέλος στα ομαδικά σχήματα στους οίκους ανοχής...

Απίστευτο! Από 7 Ιουνίου τέλος στα ομαδικά σχήματα στους οίκους ανοχής…

Ανοίγουν οι οίκοι ανοχής. Με πολλά καταστήματα να έχουν αρχίσει να επαναλειτουργούν τηρώντας φυσικά τα νέα μέτρα προστασίας η αγορά έρχεται σταδιακά στα κανονικά της επίπεδα.

Με βάση τις νέες οδηγίες από τις 7 Ιουνίου θα αρχίσουν να λειτουργούν ξανά οι οίκοι ανοχής. Με αυστηρά μέτρα σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης για ευνόητους λόγους φυσικά.

Με συγκεκριμένες οδηγίες και μέτρα μιας και ο κίνδυνος μετάδοσης είναι μεγάλος.

Αναλυτικότερα:Οι εργαζόμενες θα πρέπει πριν και μετά από επαφή με κάθε πελάτη να πλένουν τα χέρια τους με κάποιο σαπούνι ή με κάτι που περιέχει αλκοόλ για να επιτυγχάνουν αντισηψία. Σε περίπτωση που είναι εφικτό να υπάρχει και χρήση γαντιών μίας χρήσης.

Με το χρονικό όριο των 15 λεπτών για κάθε πελάτη. Απαγορεύεται η εξυπηρέτηση περισσότερων του ενός. Με ανοιχτείς πόρτες και παράθυρα για ανανέωση του αέρα στον χώρο.

Εφαρμογή πελατολογίου. Οι πελάτες θα είναι υποχρεωμένοι να δίνουν το μικρό τους όνομα για λόγους εχεμύθειας και αριθμό τηλεφώνου

Οι πελάτες θα ενημερώνονται για το ότι τα στοιχεία τους κρατούνται για 4 εβδομάδες σε κλειστό φάκελο σε περίπτωση κρούσματος για να γίνει ιχνηλάτηση τοι ιού.

sports365.gr

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *