01/Αυγ/21
Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ

Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ, προτιμώ το μοριακό»

Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε πως ζητάει αρνητικό τεστ κορονοϊού, πριν την ερωτική επαφή.

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο Απόστολος Γκλέτσος εμφανίστηκε πιο καλοδιάθετος από ποτέ στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πανδημία και τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή του ο κορονοϊός. Πρόσφατα ο ηθοποιός διεγνώσθη με λοίμωξη του αναπνευστικού και αντιμετώπισε μια δύσκολη φάση με την υγεία του, ενώ νοσηλεύτηκε και στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα: Απόστολος Γκλέτσος: Μίλησε για την περιπέτεια υγείας του και τη σχέση του με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Ο 54χρονος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «8 Λέξεις» αποκάλυψε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι πλέον πριν κάνει σεξ ζητάει από την παρτενέρ του να έχει κάνει τεστ κορονοϊού για να είναι σίγουρος για την ασφάλειά του. Μάλιστα εμπιστεύεται περισσότερο το μοριακό τεστ: «Δεν έχω δεσμούς και τέτοια. Αν ρωτάτε αν είμαι ενεργός, σαφώς είμαι ενεργός. Φλερτ μέσα στον κορονοϊό και την πανδημία είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ευτυχώς που υπάρχει το Facebook», ενώ για τις πιο προσωπικές στιγμές του είπε: «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ. Προτιμώ το μοριακό τεστ».

Ο Απόστολος Γκλέτσος, παίζει φέτος για δεύτερη χρονιά στις «8 Λέξεις», την τηλεοπτική σειρά που θα προβάλλεται ως και τον Ιούνιο στον ΣΚΑΪ. Αποκάλυψε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να συμμετάσχει σε μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα ξεκινήσει του χρόνου. «Θα γίνουν πολλές σειρές» τόνισε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο πολύπαθος κλάδος των ηθοποιών θα βρει δουλειά και ανακούφιση από τα προβλήματα που συσσώρευσε το τελευταίο διάστημα στους εργαζόμενους στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Θα είναι δεύτερος ή τρίτος ρόλος» εξήγησε ο πρωταγωνιστής, ο οποίος δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια, μετά από την επιστροφή στην τηλεοπτική αρένα, κάνει υποστηρικτικούς ρόλους, γι’ αυτό και δεν πιστεύει ότι διατρέχει τον κίνδυνο να κουράσει τον κόσμο. Δήλωσε τέλος ότι αν στα 25 του δεν δούλευε ως ηθοποιός θα πήγαινε στο Bachelor.

YouTube player

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:Έθνος

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *