02/Φεβ/21
Αφγανός προσπάθησε να βιάσει υπάλληλο και όταν πιάστηκε είπε:

Αφγανός προσπάθησε να βιάσει υπάλληλο και όταν πιάστηκε είπε: “Όλοι χρειάζονται σεξ”

Ένας Αφγανός συνελήφθη για απειλή με μαχαίρι και προσπάθεια βιασμού μιας υπαλλήλου σε κατάστημα ICA στο Västerbotten στην Σουηδία. Κατά την απολογία του ο μετανάστης επιχείρησε να δικαιολογήσει την επίθεση λέγοντας ότι “δεν είναι καθοριστικό εάν το κορίτσι δεν θέλει σεξ” επειδή “όλοι χρειάζονται σεξ”.

Λίγο μετά τις 5 μ.μ. την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, ένας 20χρονος μετανάστης επισκέφτηκε το σούπερ μάρκετ ICA στο Kusforsvägen 3 στο δήμο Norsjö. Ο μετανάστης που εγγράφηκε στη Σουηδία στις 11/12/2017 είναι πολίτης του Αφγανιστάν και ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι όταν μπήκε στο κατάστημα.

Όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας Norran σχετικά με την υπόθεση ο 20χρονος επιτέθηκε σε μια γυναίκα υπάλληλο της ICA που εκτελούσε εργασία σε ένα δευτερεύον δωμάτιο στο κατάστημα. Λέγεται ότι έχει τραβήξει ένα μαχαίρι στη γυναίκα και της ζήτησε να κάνουν σεξ. Η γυναίκα αντέδρασε με τρόμο και φώναξε για βοήθεια.

Αμέσως αρκετοί που άκουσαν την φωνή έφτασαν στο δωμάτιο και ο 20χρονος εγκατέλειψε τρομαγμένος το σημείο Μια ώρα αργότερα, η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει σε μια κατοικία.

Ένα δικαστήριο του Λυκτσέλσε αποφάσισε ότι ο 20χρονος πρέπει να κρατηθεί για υποψία απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας Norran σχετικά με την απολογία του, ο 20χρονος υπερασπίστηκε τον εαυτό του ενώπιον του δικαστηρίου μειώνοντας τη σοβαρότητα της επίθεσης.

Θέλησε να νομιμοποιήσει την πράξη λέγοντας ότι «ο καθένας χρειάζεται σεξ». Ο 20χρονος συμπλήρωσε ότι “δεν είναι καθοριστικό εάν το κορίτσι δεν θέλει σεξ”.

Ο 20χρονος από τότε που μετανάστευσε στη Σουηδία έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές. Στις 23 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Skellefteå για επίθεση και απειλές. Το δικαστήριο έκρινε ότι τα εγκλήματα αντιστοιχούσαν σε φυλάκιση για ένα μήνα, αλλά ταυτόχρονα θεώρησαν ότι η ανασταλτική ποινή με κοινοτική θητεία 50 ωρών ήταν επαρκής τιμωρία γι ‘αυτόν.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:pentapostagma

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *