20/Νοέ/22
Γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο με οργασμό που δεν σταματούσε

Γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο με οργασμό που δεν σταματούσε

Δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο να μη συμφωνεί ότι το σεξ είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Αρκεί, βέβαια, να γίνεται με τον κατάλληλο παρτενέρ, υπό τις κατάλληλες συνθήκες και να έχει την κατάλληλη διάρκεια! Αυτό, τουλάχιστον μας διδάσκει μια γυναίκα που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από ασταμάτητους οργασμούς. 

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ «Το σεξ μ’ έστειλε στην εντατική», η Λιζ με τον σύντροφό της, Έρικ, ξύπνησαν ένα πρωί και έκαναν σεξ. Ωστόσο, ο οργασμός της γυναίκας είχε απρόσμενα μεγάλη διάρκεια, χαρίζοντάς της «σωματική, συναισθηματική και διανοητική απόλαυση». 

Μετά από μιάμιση ώρα οργασμού, κι αφού η Λιζ είχε δοκιμάσει τα πάντα για να τον σταματήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα, το ζευγάρι άρχισε να πανικοβάλλεται. 

«Άρχισα να χοροπηδάω, ήπια ένα μεγάλο ποτήρι κόκκινο κρασί και πήρα αντισταμινικά. Τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα» θυμάται η Λιζ. «Πήρα το αφεντικό μου και του είπα ότι δεν αισθανόμουν καλά και έπειτα καλούσα κάθε είδους γιατρό προσπαθώντας να πάρω μια απάντηση για το τι συνέβαινε».

Ο άντρας της τής πρότεινε να πάνε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ετοιμάζονταν να της συνταγογραφήσουν valium. «Ξαφνικά, πριν μου χορηγήσουν ηρεμιστικό οι γιατροί, ο οργασμός σταμάτησε μετά από αρκετές ώρες!» λέει η Λιζ. «Βασικά δεν το πίστευα και ήμουν σίγουρη ότι από λεπτό σε λεπτό θα ξαναξεκινούσε».

Το πρόβλημα δεν λύθηκε εκείνη την ημέρα και η Λιζ παίρνει φαρμακευτική αγωγή για να ελέγξει τους οργασμούς της, που έκτοτε δεν σχετίζονται απαραίτητα με το σεξ. «Μπορεί να συμβεί ενώ βλέπω τηλεόραση ή περπατάω» εξηγεί η Λιζ που έφτασε να έχει μέχρι και 12 παρατεταμένους οργασμούς σε μία μέρα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *