25/Νοέ/22
Δέσποινα Βανδή: Τα αποκαλυπτικά κοντινά της στο J2US…

Δέσποινα Βανδή: Τα αποκαλυπτικά κοντινά της στο J2US…

Στην αρχή του J2US του Σαββάτου όλοι είδαν την τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής, Δέσποινα Βανδή να φοράει ένα μαύρο φόρεμα, μαζί με μαύρα γάντια.

ΟΚ μια ωραία και απλή εμφάνιση είπαν πολλοί και συνέχισαν να παρακολουθούν το σόου. Κάποια στιγμή όμως και αφού είχαν κουραστεί τα αυτιά μας, εκτός μερικών εξαιρέσεων, ο Νίκος Κοκλώνης έφερε στην σκηνή τον πρώτο καλεσμένο που δεν ήταν άλλος απο τον μοναδικό και μένω πάντα παιδί, Διονύση Σχοινά!

Ο Σχινάς ξεσήκωσε τα πλήθη, έστειλε και τις καρδούλες τους στην Βανδή και η τραγουδίστρια πήρε τα πάνω και σηκώθηκε να χορέψει! Εκεί όλα άλλαξαν!

Το απλό μαύρο φόρεμα έγινε ένα εντυπωσιακό σούπερ κοντό μίνι που αναδείκνυε τα πόδια της και το λίκνισμα της τραγουδίστριας το ανέβαζε όλο και πιο πάνω.

Κάποια στιγμή μάλιστα έφτασε στα όρια της αποκάλυψης αφού η γραμμή του είχε φτάσει επικίνδυνα στο να αποκαλυφτεί η πίσω όψη της, με τον σκηνοθέτη, χωρίς να κάνει κοντινά βέβαια να είναι κολλημένος πάνω της.

Ειδικά όταν έσκυψε εκεί πραγματικά έγινε το σώσε, αφού το μαύρο φόρεμα της ήταν διαφανές και σίγουρα χάρηκε ολόκληρος ο αντρικός πληθυσμός.

Πραγματικά όσοι δεν είδατε τα κοντινά του σκηνοθέτη χάσατε! Εμείς όμως σαν καλά παιδιά σας δείχνουμε ένα δείγμα απο αυτά που χάσατε εδώ:

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *