14/Νοέ/22
Δραματική αύξηση των γυναικών που βλέπουν πορνό...

Δραματική αύξηση των γυναικών που βλέπουν πορνό…

Αν και μέχρι πρότινος το πορνό ήταν κυρίως ανδρικό σπορ, μια νέα έρευνα του2017 αποκαλύπτει πως το πορνό κερδίζει σιγά-σιγά έδαφος και στις γυναίκες. Τα στοιχεία έχουν συλλεχθεί από τα δύο γνωστότερα sites ταινιώνερωτικού περιεχομένου, το XHamster και το Pornhub.

Μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, οι χώρες που σημείωσαν τη μεγαλύτερηαύξηση είναι η Σαουδική Αραβία (11%) και η Νότια Αφρική (23%), χώρες που,αν μη τι άλλο, είναι ιδιαίτερα συντηρητικές στην κουλτούρα τους.

Η έρευνα σημειώνει επίσης ότι το 33% των γυναικών παραδέχεται ότι βλέπειπορνό μία φορά την εβδομάδα από το κινητό τηλέφωνο.

Επιπρόσθετα, πάνω από το 70% των γυναικών, μπαίνουν σε πορνό site και μάλιστα, οι ώρες που παρακολουθούν, είναι από τις 3 μέχρι τις 5 το πρωί, ενώ το κινητό τηλέφωνο είναι το μέσο που χρησιμοποιείται περισσότερο για την ενέργεια αυτή.

Οι περισσότερες γυναίκες σημείωσαν πως βλέπουν πορνό για πολλούς καιδιάφορους λόγους: από περιέργεια, για να μάθουν περισσότερα πράγματα,για να αποβάλλουν το άγχος και το στρες, για να περάσουν την ώρα τους,για προσωπική ικανοποίηση, για να μπουν στο κλίμα, για να βελτιώσουντη σχέση τους αλλά και για να οπτικοποιήσουν τις κρυφές φαντασιώσεις τους.

Γυναίκες από την Ινδία μάλιστα σημείωσαν πως τους αρέσει να βλέπουν άλλεςγυναίκες να περνάνε καλά. Σύμφωνα με το Porn hub οι γυναίκες που βλέπουνπορνό στην Ινδία αυξήθηκαν κατά 4% το 2017.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *