14/Οκτ/22
Δότης σπέρματος που έχει 150 παιδιά

Δότης σπέρματος που έχει 150 παιδιά, άφησε εγκύους άλλες τρεις γυναίκες φέτος…

Ο δότης σπέρματος ισχυρίζεται ότι πάνω από έξι γυναίκες έλαβαν το σπέρμα του φέτος και δηλώνει χαρούμενος που συνεχίζει να το κάνει αυτό. Αναφέρει επίσης ότι έχει περίπου 150 παιδιά και έχει αφήσει τρεις ακόμη γυναίκες έγκυος.

Ο Joe Donor, από το Βερμόντ των ΗΠΑ, λέει ότι δωρίζει το σπέρμα του από το 2008, και γεννιούνται κατά μέσο όρο περίπου 10 μωρά το χρόνο. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι πάνω από τις έξι γυναίκες έλαβαν το σπέρμα του φέτος, και τρεις από αυτές του είπαν ότι περιμένουν το παιδί του το 2021.

Ο 50χρονος, ο οποίος ζει στο Illford του Λονδίνου, από τότε που έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο, είπε ότι είναι χαρούμενος που βοήθησε τόσες γυναίκες να κάνουν παιδιά: «Η βοήθεια στις γυναίκες να κάνουν παιδί είναι το καλύτερο δώρο όλων. Από τότε που έφτασα στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο, γνώρισα περίπου 15 γυναίκες».

Μάλιστα επειδή δεν ήθελαν όλες να κάνουν σεξ μαζί του, γιατί όπως είπε κάποιες θεωρούν ότι θα έχουν πρόβλημα και άλλες ήταν λεσβίες, προτιμούν απλά να μείνουν έγκυος από δότη σπέρματος.

Όμως έκανε σεξ με κάποιες από αυτές και δυο έμειναν έγκυος. «Έχω ταξιδέψει στην Ουαλία, το Χαλ, το Μπέρμιγχαμ, το Πόρτσμουθ και το Κεντ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *