07/Δεκ/21
Είναι γεγονός! Η πρώτη ταινία της Χριστίνας Ανδρεάδου στο Sugarbabes...

Είναι γεγονός! Η πρώτη ταινία της Χριστίνας Ανδρεάδου στο Sugarbabes…

Εδώ και αρκετό καιρό το περίμενε πολύς κόσμος και τελικά έγινε πράξη. Ο λόγος για την πρώτη ταινία της Χριστίνας Ανδρεάδου στο Sugarbabestv. Το πανέμορφο κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και που παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές της στην υποκριτική, έκανε το επόμενο βήμα και εντάσσεται στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών.

Το Σαββατούριακο βγήκε η πρώτη της ταινία με τίτλο «Christine: Το κουνελάκι από την πασαρέλα». Μαζί της φυσικά στη σκηνή ο σύντροφος της, Nek Sinner που πλέον μετρά στην εταιρεία πάνω από 10 ταινίες.

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι πριν αρκετούς μήνες μας παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στο Hot-news.gr η οποία είχε «σπάσει ταμεία» (δείτε την πατώντας εδώ).

Η Χριστίνα ήρθε για να μείνει, κυρίως γιατί διαθέτει έναν πολύ γλυκό χαρακτήρα και ήθος. Έτσι, ξεχωρίζουν κάποια άτομα και γίνονται αγαπητά σε αυτόν τον πολύ δύσκολο χώρο. Έχοντας στο πλευρό της, φυσικά, τους έμπειρους Ίνα και Τεό ξέρει να κάνει τα σωστά βήματα και να καθιερωθεί και εκείνη με τη σειρά της στη βιομηχανία αυτή.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα