17/Οκτ/22
Ερωτική ζωή: Με αυτούς τους τρόπους θα την βελτιώσεις...

Ερωτική ζωή: Με αυτούς τους τρόπους θα την βελτιώσεις…

Οι καιροί είναι δύσκολοι και περίεργοι και το μόνο σίγουρο είναι ότι η διάθεσή σου δεν είναι στα ύψη-όπως και κανενός άλλου άλλωστε-. Τα πράγματα τα κάνει λίγο χειρότερα το γεγονός ότι είσαι single και ότι μάλλον δεν προβλέπεται να κάνεις σχέση σύντομα, τουλάχιστον όχι όπως εσύ την έχεις στο μυαλό σου. Να σου πω κάτι; Η κατάσταση δεν θα είναι για πάντα έτσι. Τα πράγματα θα φτιάξουν και η ζωή θα επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς. Μόνο που στο μεσοδιάστημα, καλό θα ήταν να δουλέψεις λίγο με τον εαυτό σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή άλλωστε.

Γιατί λοιπόν έχεις χρόνια να κάνεις σχέση και όποτε έβγαινες ραντεβού τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα τα ήθελες; Μήπως να σταματήσεις να κατηγορείς τους άλλους και να ψάξεις τα δικά σου λάθη; Διότι σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να αποκτήσεις, προκειμένου να αλλάξεις τη ζωή σου. Και αυτό δεν είναι άλλο από την αυτοπεποίθηση.

Ναι μάλιστα. Το γνώρισμα είναι ικανό να σου αλλάξει τη ζωή χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα. Εδώ λοιπόν, σου έχω μερικά γρήγορα tips για να «χτίσεις» σιγά σιγά την αυτοεποίθησή σου με τους άντρες:

1. Πρόσεχε πώς στέκεσαι. Έξω το στήθος, ίσια η πλάτη! Νομίζεις ότι αστειευόμαστε; Κανένας δεν πρόκειται να κοιτάξει ένα καμπουριασμένο, ταπεινό χαμομηλάκι που το μόνο που θέλει είναι να κρυφτεί.

2. Να είσαι ευγνώμων: Ναι η κατάσταση δεν είναι καλή και πιθανότατα να αντιμετωπίζεις αρκετά προβλήματα, είτε πιο απλά είτε και πιο σοβαρά. Το μυστικό είναι να μην το βάλεις κάτω και να συνειδητοποιήσεις ότι και πάλι υπάρχουν τόσα για τα οποία μπορείς να είσαι ευγνώμων. Αν σε βοηθάει, μπορείς να κάνεις μία λίστα με όλα αυτά που έχεις, και τα οποία λίγο καιρό πριν ίσως να θεωρούσες δεδομένα. Κάτι μου λέει ότι αμέσως θα νιώσεις καλύτερα.

3. Μίλα: Σε περίπτωση που σου αρέσει κάποιος, δεν έχεις παρά να του το πεις. Θα έλεγα να του το δείξεις, αλλά μιας και οι πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις είναι κομματάκι δύσκολες, καλό θα ήταν να επιλέξεις την πιο ασφαλή μέθοδο με την οποία σίγουρα θα το πάρει το μήνυμα.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:Queen

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *