04/Μαρ/21
Ηλίας Βρεττός: Το τροχαίο και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Ηλίας Βρεττός: Το τροχαίο και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” ήταν χθες το βράδυ ο Ηλίας Βρεττός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για το τροχαίο που του άλλαξε την ζωή,αλλα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είναι σε σχέση.

«Ζω από θαύμα. Αυτή τη στιγμή μιλάμε γιατί συνέβη ένα θαύμα. Πιστεύω στο Θεό πολύ και βαθιά.Το αυτοκίνητο ήταν μια άμορφη μάζα στο οποίο ήμουν εγκλωβισμένος 50 λεπτά. Κόψανε τις λαμαρίνες για να με βγάλουν. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες από αντίστοιχα τρακαρίσματα είπαν ότι δεν βγαίνεις ζωντανός άνθρωπος από τη θέση του συνοδηγού και ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουσή και τόσα πολλά αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν. Ήταν της Αγίας Φιλοθέης και εκείνη τη μέρα τη γιορτάζω σαν γενέθλια», είπε ο Ηλίας Βρεττός για το τροχαίο ατύχημα που είχε.

«Θέλω να κάνω παιδί. Με την Αναστασία -πρώτη φορά λέω το όνομά της- είμαστε πάρα πολύ καλά 2,5 χρόνια τώρα. Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Θεωρώ ότι είμαι σε μία καλή πορεία προς τον γάμο και την οικογένεια. Θέλω να πιστεύω ότι όλα πάνε καλά. Η Αναστασία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο γι’ αυτό και στεριώσαμε τελικά.»

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *