Δάκρυσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής, Pop up μετά την προβολή του βίντεο με την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανέστατα συγκινημένη είπε: «Με πιάνει ταχυπαλμία όταν συζητάμε ένα τέτοιο θέμα. Έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, στην Αμερική με το κίνημα #Me Too. Πλέον το 2020 οι γυναίκες έχουμε διαφορετική δυναμική. Βλέπουμε ότι για πρώτη φορά γυναίκα Αντιπρόεδρο στην Αμερική, την Kamala Harris. Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Πλέον σαν γυναίκες μπορούμε να βγούμε και να μιλήσουμε. Είμαι λίγο συγκινημένη, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Πραγματικά δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε κανέναν».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν μιλάμε για τον χώρο του modelling, δεν μιλάμε για τον χώρο της τηλεόρασης που έχουμε ακούσει διάφορα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Δεν έχει σημασία που εργάζεσαι, που είσαι, που περπατάς. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά και θύτες και φταίνε μόνο αυτοί. Ποτέ το θύμα. Ακούω και με θλίβει πάρα πολύ, ως μια γυναίκα 32 ετών ότι φορούσε ρούχα προκλητικά, το μακιγιάζ, η συμπεριφορά επηρεάζουν τέτοιες καταστάσεις. Καμία κατάσταση δική μας δεν επηρεάζει και δεν προκαλεί ποτέ κανέναν ποτέ. Ποτέ και κανείς δεν προκαλεί για να του συμβεί κάτι κακό. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Να μην αισθάνεται ποτέ το θύμα ότι φταίει σε κάτι. Δεν φταίει ποτέ. Να ευχαριστήσουμε πραγματικά την Σοφία Μπεκατώρου, τις γυναίκες, αυτές τις τεράστιες αθλήτριες της Ελλάδας που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Είναι πολύ γενναίες. Έχουμε δικαίωμα στην προστασία, στην ασφάλεια και στο να είμαστε ελεύθερες».

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/