Την γνωρίσαμε μέσα από τον τηλεοπτική δείκτη του ΣΚΑΙ, και μέσω της εκπομπής ‘’My Style Rocks’’. Όλο το ανδρικό κοινό εντυπωσιάστηκε από την απαράμιλλη ομορφιά της αλλά και από την αρκετά καλή της συμπεριφορά εντός του παιχνιδιού.

Πλέον διατηρεί δική της μπουτίκ με γυναικεία ρούχα, προσπαθώντας να μοιραστεί τις εμπνεύσεις στο τομέα της ενδυματολογίας. Συγχρόνως ανταποκρίθηκε και ιδανικά στις απαιτήσεις ενός τηλεοπτικού πάνελ, αποδεικνύοντας πως διαθέτει και το ταλέντο της τηλεόρασης.

Όπως συμβαίνει βέβαια με τις περισσότερες celebrities σήμερα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητας τους. Όχι κατ’ αποκλειστικότητα για τη διασκέδαση τους, αλλά κυρίως για την επαγγελματική τους καριέρα. Διαφημίσεις, συνεργασίες, προώθηση προϊόντων και πολλά άλλα.

Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνεται και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία έχει ιδιαιτέρως ενεργή δράση στο Instagram.

Εκεί έχει καταφέρει και έχει πείσει τη συντριπτική πλειοψηφία του ανδρικού κοινού πως κάτι.. καλό συμβαίνει στο προφίλ της. Οι φωτογραφίες της και όσα επιλέγει να δημοσιεύει αποδεικνύουν δίχως παραπάνω συζήτηση, πως αποτελεί μία από τις πιο καυτές Ελληνίδες celebrities.

Φυσικά αυτός ο ‘’τίτλος’’ είναι και κάτι που επιλέγει και η ίδια να παρουσιάζει προς τα έξω, αφού αρκετά συχνά επιδιώκει τη πρόκληση… ‘’εγκεφαλικών’’ για όσους την ακολουθούν μετά μανίας.

Προσφάτως αποφάσισε να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα, με μία της φωτογραφία όπου και κυριαρχούν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή: starsonline