15/Οκτ/22
Η επιστροφή της σειράς Sex & The City είναι γεγονός και για λίγα μόνο επεισόδια...

Η επιστροφή της σειράς Sex & The City είναι γεγονός και για λίγα μόνο επεισόδια…

Υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές σειρές των ‘00s, άρχισε ουσιαστικά να προβάλλεται το 1998 και ολοκληρώθηκε το 2004, ενώ αναμφισβήτητα ευθύνεται για τη λατρεία των νέων κοριτσιών προς τη μόδα, τους διάσημους σχεδιαστές και φυσικά τη Νέα Υόρκη, μιας και πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα το Μεγάλο Μήλο, ντυμένο με υπέροχα ρούχα και παπούτσια.

Αυτό είναι το Sex & The City, το οποίο ακόμα μνημονεύουμε, μιας και είχαμε πιστέψει, λανθασμένα απ’ ότι αποδείχθηκε, ότι θα μπορέσουμε να δούμε και τρίτη ταινία. Μία νέα ωστόσο πληροφορία που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, έρχεται για να προσφέρει χαρά και ανυπομονησία στους θαυμαστές της θρυλικής σειράς.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, το HBO σκέφτεται σοβαρά να γυρίσει νέα, αλλά λίγα, επεισόδια της σειράς, ενώ τρεις από τις βασικές πρωταγωνίστριες είναι πρόθυμες να επαναλάβουν τους ρόλους τους.

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεσαι, αυτή που δεν πρόκειται να επιστρέψει είναι η Kim Cattrall (aka Samantha Jones) της οποίας η κόντρα με τη Sarah Jessica Parker, έλαβε ιδιαίτερη δημοσιότητα το 2018. Όλοι θυμόμαστε ότι η Kim είχε κατηγορήσει την Parker για bullying, με την Parker φυσικά να αρνείται τα πάντα, ενώ στο πλευρό της στάθηκαν και οι άλλες δύο της παρέας, Cynthia Nixon και Kristin Davis.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή: Queen.gr

Ετικέτες:

#Sex & The City
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα