05/Οκτ/21
Η ηθοποιός-επιχειρηματίας Σοφία Παυλίδη δηλώνει στο Hot-news: «Η δική μου προσέγγιση στο πορνό είναι...» (video)

Η ηθοποιός-επιχειρηματίας Σοφία Παυλίδη δηλώνει στο Hot-news: «Η δική μου προσέγγιση στο πορνό είναι…» (video)

Έχει μπει στη ζωή μας εδώ και περίπου δύο χρόνια μέσα από τις ερωτικές ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, αλλά και τον πολύ ενδιαφέρον λογαριασμό της στο Instagram (δείτε πατώντας εδώ). Ο λόγος για τη Σοφία Παυλίδη. Σε πολύ λίγο καιρό αναμένεται να κάνει ένα νέο μεγάλο βήμα, να ανοίξει τη δική της εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, που από ότι ξέρουμε θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής. Θα λέγεται goldenkeyhole (δείτε εδώ) και σύντομα θα ανέβει εκεί η πρώτη της ταινία. Το Hot-news.gr είχε τη χαρά να παρευρεθεί στον χώρο των γυρισμάτων και να συναντήσει τη Σοφία Παυλίδη. Για να δούμε τι είπαμε…

Για να δείτε τη βιντεοσκοπημένη συνέντευξη της Σοφίας Παυλίδη στο YouTube πατήστε εδώ

Τι έχεις να θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια;

Ασχολιόμουν πολύ με τον αθλητισμό. Έκανα 7 χρόνια συγχρονισμένη κολύμβηση, 2 χρόνια τένις, ιστιοπλοΐα,καταδύσεις από βατήρες. Αυτά έχω κυρίως να θυμάμαι.

Ήσουν η ωραία του σχολείου;

Η αλήθεια είναι πως δεν το ένιωθα. Από εκεί και πέρα, οι συμμαθητές και οι φίλοι μου στο σχολείο μπορεί να έχουν μία άλλη απάντηση ως προς αυτό. Κατά τη γνώμη μου, θεωρω΄ότι γινόμουν ωραία όσο μεγάλωνα.

Πότε άρχισες να φλερτάρεις;

Θεωρώ ότι το φλερτ είναι ένα ωραίο παιχνίδι μεταξύ δύο ανθρώπων, οπότε φυσικά το άρχισα νωρίς,περίπου στα 15-16.

Και πώς ήταν η πρώτη σου φορά;

Ήταν περίπου στα 15-16 μου. Ήταν πολύ ευχάριστη, πέρασα πολύ ωραία και μου άρεσε πολύ.

Τι στόχους είχες όταν ήσουν μικρή;

Μικρή το όνειρο μου ήταν να με μάθει ο κόσμος και να γίνω διάσημη.

Νιώθεις διάσημη;

Νιώθω, αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι δεν έχει σημασία να είμαι διάσημη, αλλά για ποιο λόγο είμαι διάσημη.

Για ποιο λόγο είσαι διάσημη;

Είμαι διάσημη, επειδή δίνω στον κόσμο κάτι καινούργιο. Δεν εννοώ το πορνό, αλλά είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό που πάω να “χτίσω”. Σε λίγο καιρό θα έρθει και η εταιρεία, θα δώσω στον κόσμο κάτι που του λείπει στον τομέα του πορνό. Και μόνο που θα γίνω επιχειρηματίας και θα έχω δικιά μου εταιρεία, αυτό με κάνει πολύ περήφανη για τον εαυτό μου.

Από αυτό που κυριαρχεί στο πορνό σήμερα, τι λείπει και θα καλύψει η νέα σου εταιρεία;

Δεν θα πω αυτό που λείπει, αλλά ξέρω αυτό που υφίσταται.

Τι σε στενοχωρεί σε αυτόν τον χώρο;

Θεωρείται ότι οι γυναίκες που κάνουν αυτή τη δουλειά, το κάνουν από ανάγκη, οικονομική ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που θέλω να προσφέρω ότι στη δική μου εταιρεία είναι ότι θα έρχονται κοπέλες που θα το κάνουν επειδή το θέλουν, το βλέπουν ως τέχνη και θα έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν κάτι ωραίο. Δεν θα είναι το κίνητρο η ανάγκη, παρά το ότι ο κόσμος αυτό νομίζει.

Είναι εύκολο να πρωταγωνιστήσει κάποιος σε μία ταινία πορνό;

Είναι κάτι πολύ σχετικό, διότι άμα πας και το κάνεις από την καύλα σου, τότε θα σου βγει καλά, θα σου αρέσει, θα περάσεις όμορφα, θα το δεις σαν μία τρομερή εμπειρία γιατί είναι ένας άλλος κόσμος πολύ ωραίος το πορνό και οι ταινίες.

Είναι αληθινός ο οργασμός στις ταινίες που έχεις πρωταγωνιστήσει;

Θα απαντήσω πολύ ειλικρινά. Η αλήθεια είναι πως αρκετοί λένε ότι πάντα σε μία ταινία νιώθουν οργασμό. Εγώ θα πω την αλήθεια, είμαι μία πολύ καλή ηθοποιός. Ξέρω να προσποιηθώ έναν καλό οργασμό, είτε τον έχω, είτε δεν τον έχω. Φυσικά μου έχουν τύχει παρτενέρ που μου αρέσουν και να υπάρχει διέγερση και να τελειώσω αλλά μη λέμε πράγματα που δεν ισχύουν ότι συμβαίνει πάντα. Όσον αφορά εμένα, τις περισσότερες φορές βρίσκομαι σε οργασμό και μου αρέσει πάρα πολύ.

Τι θα συμβούλευες κάποιον που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία;

Θα συμβούλευα κάποιον που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε ταινία, όπως συμβούλεψα και τη Βανέσα, να είναι ο εαυτός της και να το κάνει επειδή όντως το θέλει.

Ποια φαντασίωση σου θα ήθελες να εκπληρώσεις στο μέλλον;

Έχω μία φαντασίωση, αλλά δεν μπορώ να σας την αποκαλύψω διότι είναι μία από τις σκηνές που θα υπάρχουν στην εταιρεία μας, goldenkeyhole και είναι σε στάδιο προετοιμασίας. Θα τη δείτε στο μέλλον σε μία από τις επόμενες ταινίες της παραγωγής μας.

Ποια είναι η αγαπημένη σου κατηγορία στο πορνό;

Το sensual, ο έρωτας δηλαδή. Αυτό κιόλας θα προβάλλουμε θα προβάλλουμε και στο goldenkeyhole. Δεν θα είναι όπως το πορνό που περιμένουμε, θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό και ιδιαίτερο. Θα είναι κάτι πιο πολύ ερωτικό. Αυτό προτιμώ και εγώ, αυτό με φτιάχνει.

Τι πρέπει να διαθέτει ένας άντρας για να σε ικανοποιήσει στο σεξ;

Η απάντηση είναι πολύ εύκολη, να είναι ένας άντρας με Α κεφαλαίο.

Μίλησέ μας για την ερωτική σου επαφή με το ίδιο φύλο.

Η πρώτη ουσιαστική μου επαφή ήταν με την Ίνα σε ταινία, αλλά υπήρχαν και άλλες κοπέλες σε γυρίσματα που μου άρεσαν. Βέβαια, η επαφή και η χημεία που έχω με τη Βανέσα, όταν κάνουμε ταινίες, είναι τελείως διαφορετική και με ελκύει παραπάνω παραπάνω. Υπάρχει μία πολύ διέγερση.

Τι χαρακτηριστικά έχει η Βανέσα και σε ελκύει τόσο πολύ;

Η Βανέσα με ολοκληρώνει πιο πολύ από όλες τις γυναίκες στον σεξουαλικό τομέα. Είναι πολύ δυναμικός άνθρωπος, δεν φοβάται, ξέρει τι θέλει και είναι Γυναικάρα με Γ κεφαλαίο.

Πες μας για την ενασχόλησή σου με τη σκοποβολή;

Είναι από τα αγαπημένα μου χόμπι, διότι μου βγάζει όλη την ενέργεια που χρειάζομαι. Εκτονώνομαι μέσα από αυτό και θα μου άρεσε κάποια στιγμή στο μέλλον να κατέβω και σε διαγωνισμούς σκοποβολής.

Έχεις προτάσεις από το εξωτερικό;

Έχει γίνει ήδη μία ταινία σε γερμανική εταιρεία και πήγε πολύ καλά. Τα γυρίσματα έγιναν στην Ελλάδα. Επίσης, έχω προτάσεις από Πράγα να συνεργαστώ με μία εταιρεία αλλά προφανώς λόγω της πανδημίας, όλα έχουν πάει λίγο πίσω. Το πλάνο μου ήταν να κάνω από μία ταινία σε κάθε πόλη της Ευρώπης, ώστε να έχω πολλά ερεθίσματα,να έχω μία γεύση από κάθε χώρα και να μαζέψω εμπειρίες που θα τις αξιοποιήσω στη νέα εταιρεία μου που ετοιμάζεται.

Για ποιο λόγο αποφάσισες να ανοίξεις τη δική σου εταιρεία;

Θέλω να είμαι αφεντικό του εαυτό μου και να μπορώ να κινώ εγώ τα νήματα. Θέλω να προσφέρω στον κόσμο κάτι διαφορετικό, με ενδιαφέρει να βάζω πρώτα αυτά που θέλουν οι κοπέλες που θα έρχονται στην εταιρεία μου, παρά αυτά που θέλω εγώ. Με ενδιαφέρει να έχουν τον έλεγχο στην ταινία που θα παίξουν και να επικρατεί ο σεβασμός, χωρίς να θέλω να πω ότι δεν υπάρχει σε άλλες εταιρείες. Προσωπικά, δεν με αφορά να δείξω το σεξ σαν πράξη, αλλά να υπάρχει καλλιτεχνία. Μέσα από την εταιρεία μου, θα βγάλω την καλλιτεχνική μου φύση. Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως σαν Σοφία δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αναδείξω την ταινία, αλλά τη γυναίκα ηθοποιό.

Τι θα δει κανείς στο Onlyfans σου;

Θα δείτε μία εκδοχή του εαυτό μου που δεν τη βλέπετε ούτε στις ταινίες. Σίγουρα αξίζει να μπείτε να δείτε.

Για να δείτε τη βιντεοσκοπημένη συνέντευξη στο YouTube με τη Σοφία Παυλίδη πατήστε εδώ

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *