02/Ιαν/21
Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει με μίνι φόρεμα και το Instagram χάνει τα λόγια του...

Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει με μίνι φόρεμα και το Instagram χάνει τα λόγια του…

Οι celebrities που υπάρχουν στην εγχώρια showbiz έχουν κερδίσει το κοινό. Ανά διαστήματα, όλο και νέα πρόσωπα κυριαρχούν στα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά μερικά από αυτά ξέρεις ότι θα μείνουν. Η Ιωάννα Μαλέσκου, για παράδειγμα είναι μία παρουσιάστρια που οι θεατές έχουν λατρέψει. Κάθε φορά που εμφανίζεται στην εκπομπή της, το κοινό παρακολουθεί μία προς μία τις επιλογές που κάνει είτε στο στυλιστικό κομμάτι είτε στον τομέα της ομορφιάς.

Όπως πολλές άλλες διάσημες, έτσι και η Μαλέσκου διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος είναι πολύ επιτυχημένος. Τη στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν 198 χιλιάδες followers που περιμένουν πώς και πώς την κάθε της ανάρτηση. Και λογικό αν σκεφτείς πόσο όμορφο, σέξι και χαμογελαστό κορίτσι είναι.

Αν την ακολουθείς, έχεις δει πολλές φωτογραφίες που έχουν ενθουσιάσει το κοινωνικό δίκτυο. Πριν από μερικές ώρες, συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να δημοσιεύσει μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα mini φόρεμα και οι αναλογίες του σώματός της είναι αξιοζήλευτες. Με αυτήν την ανάρτηση, αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο της πηγαίνουν οι αποχρώσεις του ροζ -powder pink εδώ- και πόσο εκθαμβωτική είναι.

Απολαύστε την…

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή:Queen

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *