26/Οκτ/22
Η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει «ημiγuμνη» και προκαλεί «εγκεφαλικά» στο ανδρικό κοινό (pic)

Η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει «ημiγuμνη» και προκαλεί «εγκεφαλικά» στο ανδρικό κοινό (pic)

Αναμφίβολα, εδώ και χρόνια, τοποθετείται στη λίστα με τις πιο σ3ξι Ελληνίδες celebrities. Παρά το γεγονός πως στο χώρο της showbiz βρίσκεται εδώ και σχεδόν μία 10ετία, η καυτή Κατερίνα Στικούδη δεν έχει ουδέποτε βγει από το ‘’κάδρο’’.

Αντιθέτως, παραμένει διαχρονικά ένα απόλυτο sex-symbol το οποίο διαθέτει δεκάδες χιλιάδες fans που καρτερικα περιμένουν μία της νέα φωτογραφία.

Πέρα από το καλλίγραμμο σώμα της έχει να επιδείξει και μία ιδιαιτέρως πλούσια καριέρα.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην σχετική ομάδα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα με τον ‘’Δικέφαλο του Βορρά’’, κατέκτησε το 2001 την 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Με το πέρας των σχολικών της υποχρεώσεων, η Κατερίνα φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λαρίσης.

Όμως το μόντελινγκ στάθηκε εμπόδιο στη προσπάθεια της να ολοκληρώσει τις σπουδές, αφού την κέρδισε άμεσα και γρήγορα.

Το ντεμπούτο της στο χώρα της μόδας ήταν άκρως επιτυχημένο, αφού απέσπασε το 2005 το τίτλος της Μις Ελλάς στα καλλιστεία που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1. Έκτοτε ακολούθησαν άπειρα εξώφυλλα και φωτογραφήσεις, με την Κατερίνα Στικούδη να μην διστάζει σε ορισμένες εξ αυτών να φωτογραφηθεί ακόμα και γυμνή.

Φυσικά, αν την χαρακτηρίζει κάτι, είναι η διάθεση της να πρωταγωνιστεί παντού. Για το λόγο αυτό δεν έμεινε μόνο στο χώρο της μόδας.

Ασχολήθηκε με την παρουσίαση στη τηλεόραση, τομέας στον οποίο δραστηριοποιείται και σήμερα, αποτελώντας την οικοδέσποινα του reality μόδας του ΣΚΑΙ ‘’My Style Rocks’’.

Στον τελικό του προαναφερθέντος τηλεοπτικού σόου, η Κατερίνα αποφάσισε να προκαλέσει «εγκεφαλικά» μιας και οι στυλιστικές επιλογές «σόκαραν» το ανδρικό κοινό.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα