25/Νοέ/22
“String men’s club”- Οι αλλαγές που ανεβάζουν το επίπεδο του γνωστού strip club...

Η Μαργαρίτα από το “String” μιλάει αποκλειστικά στο Hot-news: ” Έχουν ξοδέψει για εμένα σε ένα βράδυ πάνω από 1600 ευρώ”…

Το String από τότε που άνοιξε έχει μια ανοδική πορεία και κάθε φορά προσπαθεί να κάνει τον πελάτη να βιώσει μια αξέχαστη εμπειρία, χωρίς απαραίτητα να βάλει το χέρι του βαθιά στην τσέπη. Επίσης, οι κοπέλες που πλαισιώνουν το μαγαζί μαγεύουν τους πελάτες με την ομορφιά τους και τον ανάρπαστο χορό τους. Μία από τις κοπέλες που έχουν ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή είναι η γνωστή σε πολλούς Μαργαρίτα, η οποία μας παραχώρησε μια πολύ όμορφη συνέντευξη!

Που δούλεψες πρώτη φορά;

Η πρώτη φορά που δούλεψα ως χορεύτρια σε strip club ήταν στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα είμαι εδώ και 8 χρόνια.

Τι σου αρέσει από αυτή τη δουλειά;

Από αυτή τη δουλειά μου αρέσει ο χορός, η ατμόσφαιρα και τα λεφτά.

Τι δεν σου αρέσει σε αυτόν τον χώρο;

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι όταν κάποιοι πελάτες συμπεριφέρονται περίεργα, όπως για παράδειγμα όταν κάποιος με προσβάλει προσωπικά.

Έχει τύχει να έχεις χημεία με κάποιον πελάτη και να θες να βγεις ραντεβού μαζί του;

Κάποιες φορές όταν μιλάω με έναν άνθρωπο σε αυτή τη δουλειά μου εκφράζει την επιθυμία να βγούμε για καφέ και να περάσουμε καλά εκτός αυτού του χώρου. Εγώ όμως το αρνούμαι γιατί ξέρω να ξεχωρίζω την δουλειά από την προσωπική ζωή.

Λες τι δουλειά κάνεις στην προσωπική σου ζωή;

Στην προσωπική μου ζωή λέω τη δουλειά που κάνω και δεν ντρέπομαι. Αυτό όμως μου έχει κοστίσει αρκετές φορές στο να χαλάσει μια προσωπική μου σχέση με κάποιον.

Σε ποια περίπτωση θα άφηνες τον χώρο του strip club;

Αν ήμουν ερωτευμένη με κάποιον και θέλαμε να κάνουμε τη σχέση μας πιο σοβαρή, θα άφηνα αυτόν τον χώρο, γιατί με ενδιαφέρει στο μέλλον να κάνω οικογένεια.

Μπορεί μία κοπέλα να ζήσει μόνο από αυτή τη δουλειά;

Από αυτή τη δουλειά μπορεί άνετα να ζήσει μια κοπέλα.

Έρχονται πελάτες αποκλειστικά και μόνο για εσένα;

Υπάρχουν πελάτες που έρχονται στο μαγαζί μόνο για εμένα. Μου αρέσει αυτό γιατί είναι πολύ όμορφο και μου ανεβάζει την ψυχολογία. Έχω για παράδειγμα ένα πελάτη που έρχεται τακτικά και κάνει μαζί μου κάθε φορά 20 χορούς.

Υπάρχει ανταγωνισμός;

Δεν έχω νιώσει ανταγωνισμό στο “String”, ίσα ίσα χαίρομαι αν μια κοπέλα έχει αρκετή προτίμηση από άντρες. Αν κάποια μέρα δεν κάνω αρκετούς χορούς με ενοχλεί λίγο αλλά σκέφτομαι ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει κάποιος για εσένα;

Κάποτε ήταν μια παρέα από την επαρχία που χάλασε για εμένα 1600 ευρώ και τότε κάτσαμε μέχρι το μεσημέρι. Ήταν το μεγαλύτερο ποσό που είχε χαλάσει κάποιος για εμένα σε ένα βράδυ.

Πως είναι το να εργάζεσαι στο “String”;

Το «String» από την πρώτη μέρα που ήρθα με αγκάλιασε και με στήριξε. Είναι ένα μαγαζί που αξίζει να δουλεύεις, γιατί οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Στο “String” κάνεις μόνο χορό στους πελάτες ή και κάτι παραπάνω;

Εγώ στο μαγαζί κάνω μόνο χορό και τίποτα παραπάνω. Πολλές φορές μου έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις που έχω φυσικά αρνηθεί.

Πως μπορεί να σε νευριάσει κάποιος;

Νευριάζω όταν κάποιος προσπαθεί να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο γιατί παραβιάζουν την ιδιωτικότητά μας. Πρέπει όπως εγώ σέβομαι τους πελάτες να με σέβονται και εκείνοι το ίδιο.

Πόσο διαρκεί περίπου ένας χορός;

Ο κάθε χορός αντιστοιχεί περίπου 2 λεπτά, αλλά αν κάνει κάποιος πολλούς χορούς κάνω παραπάνω λεπτά από το κανονικό.

Έχεις ερεθιστεί ποτέ με κάποιο πελάτη;

Μου έχει τύχει να ερεθιστώ με κάποιο πελάτη στο χορό, αλλά είναι πολύ σπάνιο και δύσκολο να γίνει

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *