Η Ελίνα Χαρίτου είναι 18 χρονών με πολύ πάθος για το χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Ένα κορίτσι που παρόλο που βρίσκεται σε μικρή ηλικία έχει πολλά όνειρα για την ζωή της.

Αγαπάει  τις φωτογραφήσεις  και τον κόσμο του μακιγιάζ, που ασχολείται 4 χρόνια περίπου. Επίσης έχει τελειώσει και μια σχολή μακιγιάζ. Όσο για τις φωτογραφήσεις, έχει κάνει αρκετές και πάντα έμενε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά στον χώρο αυτό μπήκε πιο αργά και θα ήθελε να έχει και άλλες παρόμοιες ευκαιρίες. Αγαπάει αυτά τα δύο με όλη της την καρδιά. Κάποια στιγμή έχει στόχο να ασχοληθεί με την ψυχολογία ή και με την εγκληματολογία ταυτόχρονα.

Από διάσημα μοντέλα θαυμάζει πολύ την Bella Hadid και την χαρακτηρίζει ως τον παιδικό της έρωτα. Το ιδανικό αγόρι γι’ αυτήν  χρειάζεται να είναι ειλικρινής και αληθινός μαζί της, με καλό χαρακτήρα, να είναι σίγουρος για το τι θέλει και να το δείχνει με το παραπάνω. Επιπλέον το σωστό  φλερτ  για εκείνη είναι να  γίνεται από κοντά και πιστεύει ότι από κοντά βρίσκεται όλη η μαγεία.