Η Αφροδίτη Μπάλαρη έχει ως στόχο να πετύχει το δυσκολότερο έως τώρα έργο της ,το οποίο είναι η οικογένειά της. Επίσης θέλει να κρατηθεί όμορφη, αγαπημένη και δεμένη, όπως είναι μέχρι στιγμής γιατί οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν πολύ δουλειά.
Τα χόμπι της είναι το ινσταγκραμ, το διάβασμα, η φωτογραφία, η ζωγραφική, τα παιχνίδια και οι ασχολίες με τα παιδιά της.
Στο ντύσιμο θέλει να είναι άνετη, γιατί είναι και ενεργή μαμά δυο παιδιών, κυρίως φόρμες αλλά της αρέσει και το στυλ γραφείου όταν βγαίνει έξω χωρίς παιδιά.
Σε έναν άνδρα την ελκύει η αύρα του, η φωνή του, το άρωμα του και το διακριτικό χιούμορ. Τέλος, την ξενερώνουν η τεμπελιά, η γκρίνια, η μιζέρια και σιχαίνεται τους ειρωνικούς ανθρώπους είτε άντρες είτε γυναίκες.
Απολαύσε την…





Βρείτε μας εδώ:
Αφήστε ένα σχόλιο