16/Νοέ/22
Η Evelina Chivu μιλά αποκλειστικα στο Hot-news.gr:«Πριν συναντήσω έναν άνθρωπο

Η Evelina Chivu μιλά αποκλειστικα στο Hot-news.gr:«Πριν συναντήσω έναν άνθρωπο,αυτοϊκανοποιούμαι για να είμαι ήρεμη »

Η Evelina Chivu είναι γνωστή στους φανατικούς επισκέπτες του strip club, “Golden Queens” στο Μπουρνάζι. Πρόσφατα, όμως, μπήκε και στη ζωή των θαυμαστών της “Sugarbabestv”, αφού βγήκε στον αέρα η πρώτη της ταινία με τίτλο “Greek Agent”.

Το Hot-news.gr τη συνάντησε στο μαγαζί και η ίδια μας απάντησε με απίστευτη γλυκύτητα σε όλες τις ερωτήσεις που τις κάναμε. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και όπως θα καταλάβετε από τις απαντήσεις της, απολαμβάνει αυτό που κάνει. Για αυτό το λόγο, μη διστάσετε να επισκεφτείτε το “Golden Queens” για να τη συναντήσετε και να μπαίνετε και στο “Sugarbabestv” που σύντομα θα ανέβει και άλλο υλικό της.

Πόσα χρόνια είσαι στην Ελλάδα και που έχεις δουλέψει;

Στην Ελλάδα είμαι τρία χρόνια. Δύο χρόνια είμαι στο “Golden Queens”, ωστόσο έχω υπάρξει πολύ μικρά χρονικά διαστήματα και στο “Caisa” και στο “Kinky Opera. Η Ελλάδα μου αρέσει πολύ. Οι άνθρωποι, οι καφετέριες, οι παραλίες. Το αγαπημένο μου νησί είναι η Σύρος, που είχα δουλέψει Καλοκαίρι στο “Aristocats strip club”.

Πώς ξεκίνησε η συνεργασία με το Sugarbabestv;

Το αστείο είναι πως πριν ένα χρόνο, περίπου, που έγινε το περιβόητο casting στο μαγαζί για νέους πορνοστάρ, είχα στείλει μέιλ για να συμμετάσχω. Είχα στείλει λεπτομέρειες και είχα απαντήσει στις ερωτήσεις σχετικά με το τι μου αρέσει στο σεξ. Τότε, δυστυχώς ήμουν στη Ρουμανία και τα παιδιά δεν κατάλαβαν ποια είμαι, διότι το μέιλ μου είχε άλλο όνομα στη Ρουμανία. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, Ο Τεό και η Ίνα έκαναν Live sex show στο “Golden Queens”, με είδαν, τους άρεσα και τότε συνιδητοποίησαν ότι ήμουν εγώ αυτή που είχε στείλει τότε, και μου έκαναν την πρόταση. Την αποδέχθηκα αμέσως. Με τα παιδιά έχουν και φιλική σχέση. Διασκεδάζουμε και σε πάρτυ και νιώθω το “Sugarbabestv” σαν οικογένεια. Με τον Τεό και την Ίνα, θα ήθελα να κάνω σκηνή.

Πώς ήταν το πρώτο σου γύρισμα;

Το πρώτο μου γύρισμα δεν ήταν για επαγγελματική ταινία, διότι έγινε πάνω στην πανδημία. Ήταν σε εξωτερικούς χώρους, με κάμερες 4Κ. Ήταν με τον Nek Junior και τον Kωνσταντίνο Πετσάκια. Στην πορεία, έκανα και επαγγελματικό γύρισμα σε λεσβιακή σκηνή με την Aussie Atlantis. Θα βγει σύντομα στον αέρα του site.

Σε ενδιαφέρει μία μεγάλη καριέρα στον χώρο του πορνό;

Στο μέλλον το όνειρο μου είναι να κάνω μεγάλη καριέρα ως πορνοστάρ και ιδανικά στην Ελλάδα, διότι εδώ τα ξεκίνησα όλα. Άλλωστε, έχω ξεκινήσει στη “Sugarbabestv” και σε αυτή την εταιρεία θα ήθελα να κάνω τα βήματά μου.

Οι συγγενείς και οι φίλοι σου πώς αντέδρασαν με αυτό το βήμα σου;

Οι συγγενείς μου δεν ήξεραν τίποτα, μέχρι σήμερα. Ήξεραν για τη δουλειά μου στα strip clubs, αλλά δεν είχαν ιδέα ότι γύρισα ταινία πορνό. Έτυχε να το μάθουν λίγο πριν κάνουμε τη συνέντευξη και η αντίδρασή τους ήταν ότι δεν θέλουν με ξαναδουν ποτέ. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει αυτό, αλλά δεν με νοιάζει. Αγαπώ την οικογένεια μου, αλλά έκανα μία επιλογή και δεν θέλω να μου στέκονται εμπόδιο σε αυτό. Φίλους δεν έχασα πολλούς, εκτός από κάποια άτομα στη Ρουμανία που έδειξαν ζήλια, στέλνοντας μου μηνύματα προσβλητικά. Στη Ρουμανία οι αντιλήψεις είναι πιο πίσω. Το ότι κάνω τανίες πορνό, δεν σημαίνει ότι είμαι ανήθικη γυναίκα. Είναι απλά μία δουλειά.

Στη Ρουμανία με τι ασχολιόσουν;

Στη Ρουμανία, έκανα θεατρικές σπουδές, δούλεψα ως stand up comedian στην τηλεόραση, ενώ συμμετείχα και στο Big Brother. Στην Ελλάδα τα χρήματα είναι πολύ καλύτερα με αυτά που ασχολούμαι και θέλω να μείνω εδώ.

Αγαπάς τη δουλειά στο μαγαζί;

Στο “Golden Queens” δεν βλέπω τους πελάτες σαν πελάτες, αλλά σαν φίλους μου. Απολαμβάνω να περνούν όμορφα μαζί μου. Έχω και μία υπέροχη σχέση και με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, τον κύριο Κώστα, που αυτό τα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.

Οι άντρες σε προσεγγίζουν στα social media;

Επειδή πολλές φορές μου στέλνουν στα ελληνικά μηνύματα, κάποιες φορές τα καταλαβαίνω άλλες φορές όχι. Οι περισσότεροι μου στέλνουν για το πόσο κοστίζει μια βραδιά για σεξ μαζί μου. Υπάρχουν και αυτοί όμως που μου στέλνουν τα γεννητικά τους όργανα και το θεωρώ απαίσιο. Μια φορά είχα σηκωθεί πρωί, κοίταξα τα μηνύματα μου και είδα μια γυμνή φωτογραφία ενός άνδρα, ήταν ότι χειρότερο. Δεν απαντώ σε χυδαία μηνύματα, απλά τα βλέπω και τα προσπερνώ. Αρκετοί προσπαθούν να με πείσουν να πάω μαζί τους με το κατά πόσο μεγάλα σπίτια έχουν και ακριβά αυτοκίνητα.

Ποια είναι η σχέση σου με το live sex show;

Έχω κάνει live sex show σε άλλο strip club, πέρα από το “Golden Queens”. Ήμουν πάνω στη σκηνή με έναν άντρα, ο οποίος φορούσε στραπόν και προσποιούμασταν ότι κάναμε σεξ. Αληθινό live sex show θα έκανα μόνο αν ήταν λεσβιακό ή dildo show, γιατί πιστεύω αν κάνω ζωντανά σεξ στη σκηνή δεν θα είναι καλό για το πάρτι.

Είσαι ερωτευμένη και με τις γυναίκες;

Στην προσωπική μου ζωή προτιμάω να πηγαίνω και με τα δυο φύλα, εξαρτάται όμως κάθε φορά από το τι θέλω εγώ. Μ’ αρέσει να πηγαίνω και με γυναίκες, γιατί αισθάνομαι ότι ξέρω καλύτερα το πώς να τις ικανοποιήσω.

Ποια είναι η σχέση σου με τις φαντασιώσεις;

Δεν έχω κάποια φαντασίωση που δεν την έχω πραγματοποιήσει, τα έχω κάνει όλα. Είχα πάει σε ιδιωτικό bachelor πάρτι και έκανα σεξ ταυτόχρονα με 24 άντρες. Δεν ήταν όμως μια επίπονη ανάμνηση, το απήλαυσα. Το μέγεθος ενός άντρα άλλες φορές μετράει άλλες όχι. Έχω απορρίψει δυο φορές στη ζωή μου άντρες οι οποίοι δεν είχαν ικανοποιητικό μέγεθος και σαν δικαιολογία τους είπα ότι απλά έχω κουραστεί.

Αγαπημένη κατηγορία στο πορνό;

Η αγαπημένη μου κατηγορία, όταν βλέπω πορνό είναι το gangbang. Θα ήθελα να κάνω και σε ταινία. Ξεκίνησα με δύο άτομα παράλληλα σε γύρισμα, έχουμε μέλλον…Δεν είμαι αρνητική σε καμία πρόταση για ταινία. Θα έκανα τα πάντα, δεν έχω όρια.

Ποια είναι η χειρότερη σου εμπειρία στο μαγαζί και στα γυρίσματα;

Η χειρότερη μου εμπειρία στα strip blubs ήταν πριν δύο χρόνια είχα μία σχέση με ένα αγόρι. Δεν ήξερε που δουλεύω και το έμαθε. Ήρθε στο κλαμπ, με ένα όπλο, με έπιασε βίαια και με έβριζε. Όσον αφορά τα γυρίσματα, η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν από τον ιδρώτα, έφευγε το μακιγιάζ μου. Ήταν άβολο, αλλά στην πορεία είδα ότι και οι άλλοι άνθρωποι δεν νοιάζοταν για αυτό και αποφάσισα να μην με νοιάζει το make up.

Σε ζηλέυουν οι συνάδελφοι σου; Άλλαξαν τα πράγματα στο μαγαζί μετά την κυκλοφορία της ταινίας;

Στο μαγαζί νιώθω ζήλια από τις άλλες χορεύτριες και για αυτό κάθομαι και μόνη μου στο τραπέζι. Αυτό συνέβαινε και πριν την ταινία. Αυτό που άλλαξε την ταινία, ήταν οι αντιδράσεις των πελατών. Πρόσφατα, έτυχε σε έναν πελάτη να του προτείνω να πάμε για χορό και εκείνος ήθελε μόνο να βγάλουμε μία φωτογραφία. Είναι αμήχανο, καθώς στο “Golden Queens” είμαι στρίπερ και όχι πορνοστάρ.

Τι τύπος είσαι στο σεξ;

Εξαρτάται κάθε φορά από τη διάθεση μου το τι σεξ προτιμάω να κάνω. Αν γνωρίσω κάποιον, ο οποίος είναι πιο ‘‘τρελός’’ από εμένα, θα κάνω ότι θέλει εκείνος.

Βλέπεις τις ταινίες σου μετά;

Δεν βλέπω τις ταινίες μου επειδή είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και θα βρίσκω συνέχεια λάθη. Αυτή την περίοδο της ζωής μου βλέπω ερωτικές ταινίες μόνο για την προσωπική μου ικανοποίηση.

Στα γυρίσματα προσποιείσαι οργασμό;

Οργασμό στα γυρίσματα δεν προσποιήθηκα καθόλου. Πιστεύω ότι το ψεύτικο φαίνεται μπροστά στην κάμερα και αυτό δεν είναι καλό για το κοινό.

Πότε ήταν η περίοδος με την μεγαλύτερη αποχή σου από το σεξ;

Η μεγαλύτερη περίοδος χωρίς σεξ ήταν όταν συμμετείχα στο “Big Brother” στη Ρουμανία και επειδή υπήρχαν κάμερες μέχρι και στο μπάνιο, δεν μπορούσα να το κάνω. Όταν γενικά δεν κάνω σεξ, έχω πολλά νεύρα.

Ποιοι άντρες σε ενδιαφέρουν;

Στην προσωπική μου ζωή προτιμώ άντρες, που ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους. Δεν θέλω κάποιος ο οποίος γκρινιάζει συνέχεια και είναι απαισιόδοξος. Όταν έχω με κάποιον σοβαρή σχέση δίνω τα πάντα και περιμένω κι ο άλλος να κάνει το ίδιο.

Η σχέση σου με τον αυνανισμό;

Στην προσωπική μου ζωή αυτοϊκανοποιούμαι πάντα πριν βγω με κάποιον, ακόμα και αν αυτός είναι κάποιος συγγενής μου, επειδή αισθάνομαι πιο ήρεμη και θέλω να είμαι συγκεντρωμένη στον άνθρωπο με τον οποίο έχω βγει.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *