20/Νοέ/22
Θέλεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις...

Θέλεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις…

Πλέον είναι πολύ εύκολο για κάποιον να κάνει σεξ χωρίς δεσμεύσεις, καθώς μπορεί να γνωρίσει ανθρώπους που ψάχνουν για περιστασιακό σεξ, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω διαφόρων εφαρμογών γνωριμιών, τα λεγόμενα dating apps όπως το Tinder, τα οποία βοηθούν τους ανθρώπους που απλά ψάχνουν για σεξ και τίποτα παραπάνω.

Πολλοί είναι αυτοί που βρίσκουν το σεξ χωρίς δεσμεύσεις άκρως ελκυστικό, καθώς περνάς καλά, εκπληρώνεις τις σωματικές σου ανάγκες, δεν χρειάζεται να ξαναδεις τον άλλον, εκτός αν το θέλετε και οι δύο, και φυσικά ξυπνάς μόνος σου και χαρούμενος το επόμενο πρωί, χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείς να πεις κάτι στην κοπέλα που περάσατε το προηγούμενο βράδυ μαζί.

Είναι καθαρή διασκέδαση, και δεν συνεπάγεται καμία δέσμευση αλλά και ψέμματα, εφόσον βέβαια το άλλο άτομο δεν δεθεί μαζί σου συναισθηματικά, καθώς τότε ξεκινάνε τα προβλήματα. Είναι σαν κάνεις αποφάσισες να κάνεις μια βόλτα στο τρενάκι του Λούνα Παρκ, αλλά πάντα πρέπει να θυμάσαι ότι η βόλτα αυτή ενέχει κίνδυνους, όπως το να σε πιάσει ναυτία.

Αν λοιπόν είσαι αποφασισμένος να κάνεις αυτή την “βόλτα”, θα πρέπει να ακολουθήσεις ορισμένους κανόνες:

Επέλεξε προσεκτικά την παρτενέρ σου

Το πόσο πετυχημένο μπορεί να είναι το περιστασιακό σεξ έχει να κάνει καθαρά με την παρτενέρ σου. Έτσι θα πρέπει να αποφύγεις να καλέσεις μια πρώην γιατί μπορεί να γίνει λίγο άβολο, μια στενή σου συνεργάτη γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στην δουλειά σου, ή μια γύναικα που τρέφει αισθήματα για σένα, καθώς θα μπει εύκολα στο κρεβάτι σου αλλά μετά δεν θα βγαίνει.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγεις κάποια που είναι ψυχικά ασταθής, καθώς όσο σέξι και να είναι, είναι μια “βόμβα” που μπορεί να σκάσει στα χέρια σου.

Δείξε από την αρχή τις προθέσεις σου

Αφού επέλεξες μια παρτενέρ, πριν προχωρήσεις μαζί της θα πρέπει να της ξεκαθαρίσεις την θέση σου, δηλαδή ότι σου αρέσει και ότι θα ήθελες να συνευρεθείς μαζί της ερωτικά χωρίς καμια δέσμευση. Δεν πρέπει να είσαι από τους τύπους που αφού ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι, μετά από μερικές εβδομάδες τους λένε δεν ξέρω αν πραγματικά θέλω να κάνω μια σχέση.

Αν λοιπόν είσαι ξεκάθαρος από την αρχή, να δεις ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Σε περίπτωση που συμφωνήσετε θα πρέπει να θέσετε ορισμένους κανόνες, όπως τα μέτρα προφύλαξης, πόσο συχνά θα βλέπετε ο ένας τον άλλο και φυσικά σε ποιες δραστηριότητες θα συμμετάσχετε (τόσο στο κρεβάτι όσο και έξω από αυτό).

Να είσαι τίμιος

Η τιμιότητα είναι μεγάλο προσόν για έναν άντρα και είναι κάτι που όλοι οι άνθρωποι εκτιμούν. Το να είσαι τίμιος, σημαίνει ότι μπορεί να χάσεις μερικές ευκαιρίες, ωστόσο θα κερδίσεις πόντους για καλή συμπεριφορά και φυσικά καμια γυναίκα δεν θα θελήσει να σε εκδικηθεί.

Έτσι, μην πεις ψέμματα, μην χρησιμοποιήσεις εκφράσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν και μην δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις.

Πρόσεχε την συμπεριφορά σου

Εκτός από τα λόγια, μεγάλη σημασία έχουν και οι πράξεις σου. Η συμπεριφορά σου θα πρέπει να είναι τέτοια που να διασφαλίζει ότι οι προθέσεις σου είναι σαφείς. Έτσι, μην γνωρίσεις την οικογένεια της, μην πάτε μαζί διακοπές, μην επικοινωνείτε πολύ συχνά ή με υπερβολικά προσωπικό τρόπο, μην κάνετε ρομαντικές δραστηριότητες. Βασικά, μην κάνεις τίποτα που θα έκανε κάποιος που θα ήταν ο σύντροφος της.

Να είσαι gentleman

Το περιστασιακό σεξ δεν αποτελεί δικαιολογία για να συμπεριφέρεσαι σαν μ#λ@κα$, έτσι θα πρέπει να κάνεις την κοπέλα με την οποία βγήκες ραντεβού να νιώθει ότι την σέβεσαι και ότι είναι ασφαλής.

Μην είσαι αγενής, μην “σπάσεις” τυχόν κανόνες που θέσατε, μην την διώξεις από το σπίτι σου αφού πήρες ότι ήθελες ή μην φύγεις σαν κλέφτης από το σπίτι της στη μέση της νύχτας.

Να “παίζεις” με ασφάλεια

Και με αυτό εννούμε ότι επειδή πρόκειται να κάνεις σεξ με μια άγνωστη, θα πρέπει και οι δύο σας να είστε ανοιχτοί στο να συζητήσετε για θέματα που έχουν να κάνουν με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Για παράδειγμα μπορείς να την ρωτήσεις πότε έκανε εξετάσεις τελευταία φορά, αν έχει συγχρόνως και άλλους ερωτικούς συντρόφους, αν χρησιμοποιεί και άλλες μεθόδους αντισύλληψης, και γενικότερα για θέματα υγείας. Δεν είναι κακό και σίγουρα και η ίδια μπορεί να σου κάνει τις ίδιες ερωτήσεις.

Να ξέρεις πότε να το “τελειώσεις”

Το σεξ χωρίς δεσμεύσεις σίγουρα είναι διασκεδαστικό, ωστόσο δεν διαρκεί για πάντα. Η σπίθα μπορεί να σβήσει ή το ένα άτομο να ξεκινήσει να ερωτεύεται, οπότε τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται περίπλοκα.

Μάθε να αναγνωρίζεις τα σημάδια ότι έφτασε η ώρα να σταματήσετε να βλέπεστε και στη συνέχεια, επέστρεψε στον πρώτο κανόνα και ξεκίνα ξανά.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *