15/Νοέ/22
Ιερέας γύριζε σαδομαζοχιστικό βίντεο πορνό με δύο αφέντρες

Ιερέας γύριζε σαδομαζοχιστικό βίντεο πορνό με δύο αφέντρες, μέσα σε ιερό ναό…

H Lady Vi και η Μελίσα Τσενγκ, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε άνδρες που αναζητούσαν αφέντρες. Χρέωναν τους πελάτες τους εκατοντάδες δολάρια την ώρα και πλέον αντιμετωπίζουν πολύμηνη φυλάκιση, επειδή γύριζαν πορνογραφικό βίντεο σαδομαζοχιστικού περιεχομένου, μέσα σε ιερό εκκλησίας.

Οι δύο επαγγελματίες dominatrix συνελήφθησαν στη Λουιζιάνα και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν μέσω του δικηγόρου τους ότι το φταίξιμο δεν είναι δικό τους αλλά του περίεργου «ματάκια» που κοίταξε μέσα από το παράθυρο του κλειστού ναού, τους «τσάκωσε» να κάνουν ότι κάνουν και στη συνέχεια ειδοποίησε τις Αρχές.

Η 41χρονη Μίντι Ντίξον και η 23χρονη Μελίσα Τσενγκ ταξίδεψαν στο Περλ Ρίβερ της Λουιζιάνα για να συναντήσουν τον 37χρονο έγγαμο ιερέα Τράβις Κλαρκ, στον καθολικό ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου, στις 30 Σεπτεμβρίου.

Το «τρίο» είχε κανονιστεί να γίνει μετά το κλείσιμο της εκκλησίας και ένας περαστικός κοίταξε τυχαία από το παράθυρο και είδε τον ιερέα ημίγυμνο, τις δύο «αφέντρες» δίπλα του με πλήθος sex toys διάσπαρτα στο χώρο και ένα κινητό να καταγράφει όλες τις ερωτικές τους στιγμές.

Αφού ειδοποίησε τις αρχές, ο ιερέας και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και κατόπιν αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση. Μετά τη σύλληψη ο Κλαρκ, που χειροτονήθηκε το 2013, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την αρχιεπισκοπή.

Οι τρεις κατηγορούνται για προσβολή της δημοσίας αιδούς και αντιμετωπίζουν ποινές από 6 μήνες έως και τρία χρόνια εάν καταδικαστούν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η Ντίξον και η Τσενγκ τονίζουν την αθωότητα τους, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες στην bdsm «συνεδρία» ήταν ενήλικες και το περιστατικό έλαβε χώρα σε κλειστό- ιδιωτικό χώρο.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *