11/Σεπ/20
Λόγοι και τρόποι που επηρεάζουν το μέγεθος του πέους που ούτε φανταζόσουν...

Λόγοι και τρόποι που επηρεάζουν το μέγεθος του πέους που ούτε φανταζόσουν…

Κάθε αρσενικό, ακόμη και ένας αρκετά «προικισμένος» άντρας, θα ήθελε να έχει λίγο μεγαλύτερη «σιγουριά», σωστά; Ίσως, θα πεις εσύ, ω υπερπροικισμένε. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι λιγότερο ευνοημένοι από τη φύση σκέφτονται διαρκώς τρόπους για να γίνουν μεγαλύτεροι εκεί κάτω. Διαβάζουν για χάπια, αντλίες μαλάξεων και τεντώματος του πέους, χειρουργικές επεμβάσεις και νιώθουν πρόθυμοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσουν μερικά εκατοστά ακόμη.

Και μην παρηγορείσαι από όσες γυναίκες λένε πως -κατά βάθος- δεν τους ενδιαφέρει το μέγεθος του ανδρικού μορίου. Άλλο τόσο και οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται αν οι γυναίκες έχουν πλούσιο και στητό στήθος. Ίσως στο σεξ να μην μετρά τίποτε από τα δυο. Στην εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση όμως, ένα καλό μέγεθος είναι για όλους (και όλες) καλοδεχούμενο.

Το πολύ άγχος στη δουλειά προκαλεί στο πέος σου υποχώρηση μέσα στο σώμα σου, όπως ακριβώς μια φοβισμένη χελώνα μαζεύεται στο καβούκι της. Το στρες περιορίζει δραστικά τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων δημιουργώντας μια ασθενέστερη εικόνα του πέους σου και οδηγώντας σε μαλακότερες στύσεις.

Ταυτόχρονα, η κακή στάση του σώματος εξαιτίας της πολύωρης καθιστικής δουλειάς γραφείου προκαλεί μυϊκή ένταση στη βουβωνική χώρα και συρρικνώνει το πραγματικό μέγεθος του πέους σου.

Σύμφωνα με ειδικούς, το πρόβλημα ξεπερνιέται με δυο τρόπους:

Ασκήσεις που διορθώνουν τη στάση του σώματος, ένα ήπιο πυελικό μασάζ με κυκλικές κινήσεις των δαχτύλων σου στο εσωτερικό των μηρών, τους κάτω κοιλιακούς και τους γλουτούς.

Χάσε βάρος και ξεκίνα να τρως πιο υγιεινά Το αδυνάτισμα δεν πρόκειται να σου αυξήσει επ’ ουδενί το μέγεθος του μορίου σου. Απλά το πέος σου θα σταματήσει να κρύβεται πίσω από ένα στρώμα λίπους που καλύπτει το περιβάλλοντα χώρο του.Για να χάσεις λίπος από την κοιλιά περιόρισε όποια τροφή περιέχει ορατό ή κρυφό λίπος -ειδικά κορεσμένο. Μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά περιέχει αντιοξειδωτικά που κρατούν τις αρτηρίες ανοιχτές και βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο πέος. Η συστηματική προπόνηση των κοιλιακών συμβάλλει στον ίδιο στόχο: λιγότερο πάχος στην κοιλιά, εμφανέστερο μέγεθος πέους.’

Ακόμη κι αν το κάπνισμα δεν σου έχει ακόμη δημιουργήσει άλλα προβλήματα στην υγεία, μάλλον θα το έκοβες μαχαίρι αν μάθαινες ότι θα κέρδιζες ένα ολόκληρο εκατοστό πέους.Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βοστόνης μελέτησε 200 άνδρες σε στύση. Οι μισοί ήταν καπνιστές, οι άλλοι μισοί όχι. Βρέθηκε ότι οι στύσεις όλων των καπνιστών που συμμετείχαν στην έρευνα ήταν μικρότερες σε μέγεθος από τους μη καπνιστές. Το κάπνισμα στενεύει τις αρτηρίες και περιορίζει την ποσότητα του αίματος που ρέει προς το πολύτιμο όργανό σου, καθιστώντας το μικρότερο σε μήκος και περίμετρο.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *