26/Νοέ/22
Νέα ανωνυμη συνέντευξη 24χρονης κοπέλας: «Αντιμετωπίζω τον δονητή σαν πέος»

Νέα ανωνυμη συνέντευξη 24χρονης κοπέλας: «Αντιμετωπίζω τον δονητή σαν πέος»

Το αφεντικό τρελάθηκε και χαρίζει: Ξέρετε πολύ καλά πως τις ανώνυμες (αλλά και επώνυμες συνεντεύξεις μας) μπορείτε να τις απολαμβάνετε μόνο όσοι έχετε συνδρομή στο Hot-news.gr. Ωστόσο, που και που σας κάνουμε και κάποια δωράκια. Σας παρουσιάζουμε εντελώς δωρεάν μία πολύ καυλωτική συνέντευξη που κάναμε πριν περίπου με την 24χρονη Κ. Απλά για να έχετε εικόνα του πως είναι μπορούμε να σας πούμε μόνο ότι έχει ένα πολυ γλυκό πρόσωπο και είναι αδύνατη.

Αναμφισβήτητα πάντα ξεχωρίζουν οι κοπέλες που ξέρουν αφενός τι έχουν ανάμεσα στα πόδια τους και αφετέρου δεν έχουν κανέναν άντρα για να περάσουν καλά.

Η Κ., λοιπόν, έχει έναν δονητή που τον λατρεύει και μας αποκάλυψε πως όταν είναι καυλωμένη ξεχνά εντελώς πως είναι αντικείμενο. Παρασύρεται και νιώθει πως είναι πούτσος…

«Ενώ είμαι ήδη υγρή για να τελειώσω και να φτάσω σε οργασμό, μου αρέσει να καβαλάω το μαξιλάρι ενώ έχω τον δονητή στο μουνάκι μου…Χύνω και φωνάζω!»

«Είμαι τόσο μα τόσο καυλωμένη που βλέπω τον δονητή χυμμένο από το μουνάκι μου, που ασυναίσθητα τον γλείφω, ειδικά αν έχουν μείνει αρκετα υγρά. Νιώθω σαν να έχει τελειώσει ο άντρας. Με απλά λόγια, γλείφω τα χύσια μου. Βλέπω ότι είναι γεμάτος χύσια, τον τοποθετώ στο μαξιλάρι, τουρλώνω τον κώλο μου και σε στάση στα 4 αρχίζω και τον γλέιφω», δήλωσε.

«Τα χύσια μου δεν έχουν κάποια γεύση. Πιο πολύ η υφή τους μου αρέσει και το γεγονός ότι είναι παχύρευστα γιατί μου θυμίζει ότι είναι αντρός.», συμπλήρωσε.

Όσο για το που της αρέσει να τη χύνουν, εκείνη απαντά: «Νομίζω με διαφορά όταν έχουν τελειώσει στο στόμα μου. Εγώ στα 4, εκείνος όρθιος και μετά όταν τελείωσε τον έγλειφα…Του έπαιρνα άγρια πίπα, με ένταση και τον έχωνα βαθιά σε σημείο να πνίγομαι. Τελείωνε..και κατά τη διάρκεια εγώ τον έγλειφα και στο τέλος έβγαζα τη γλώσσα μου, ακουμπούσα το κεφάλι του και τελείωνε εκεί ενώ ταυτόχρονα τον κοιτούσα»

Εκείνη όμως σε τι στάση προτιμά να τελειώνει;

«Μου αρέσει να τελειώνω στη στάση στα “4”. Και παράλληλα να χαιδεύω την κλειτορίδα μου…Το τέλειο, όμως, είναι να βάζεις δάχτυλο στο μουνάκι σου, όσο εκείνος είναι από πίσω»

Με απόλυτα αποκαλυπτική διάθεση εξομολογείται πως: «Λατρεύω την πούτσα και με καυλώνει ακόμα και όταν δεν είναι σε στύση. Μου αρέσει να βλέπω την διαδικασία που τον καυλώνω εγώ».

«Δεν θα πήγαινα ποτέ με κοπέλα, αλλά έχω καυλώσει φουλ με λεσβιακό σε τσόντα. Δεν ξέρω γιατί..ίσως μου αρέσει να βλέπω πως μπορεί να φτάσει μία γυναίκα από μόνη της σε οργασμό», καταλήγει.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα