13/Νοέ/22
Νέα δεδομένα για τις ερωτικές φαντασιώσεις των γυναικών...

Νέα δεδομένα για τις ερωτικές φαντασιώσεις των γυναικών…

Νέα μελέτη αποδεικνύει την αλλαγή της ερωτικής συμπεριφοράς των γυναικών κατά τις γόνιμες μέρες.

Οι  ερευνητές  του Πανεπιστημίου  Lethbridge στον Καναδά, ζήτησαν από 27 ετερόφυλες κοπέλες, που δεν έχουν κάποια σχέση, να γράφουν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους για ένα μήνα.

Τα αποτελέσματα ήταν ενδεικτικά και απεικόνισαν ότι οι γυναίκες σκεφτόντουσαν πιο σεξουαλικά και ερχόντουσαν σε μεγαλύτερη διέγερση, κατά τις γόνιμες περιόδους. Η συχνότητά των φαντασιώσεών τους κατά μέσο όρο  την μέρα ήταν 0,77, ενώ την περίοδο της ωορρηξίας  ο μέσος όρος ανερχόταν στο 1,3.

Οι φαντασιώσεις  τους  τις γόνιμες μέρες είχαν να κάνουν κατά 96% με παρτενέρ άντρα, αποδεικνύοντας ότι οι προτιμήσεις  τους διαφοροποιούνται και επηρεάζονται άμεσα από τις ορμόνες.

Η συγγραφέας αυτής της μελέτης ανέφερε ότι: Το μήνυμα της έρευνας είναι πως οι ψυχολόγοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί όταν μελετούν τη γυναικεία σεξουαλική επιθυμία. Είναι σημαντικό το να έχουμε επίγνωση αυτών των αλλαγών στη γυναικεία σεξουαλικότητα όταν ερευνούμε παράγοντες γυναικείου σεξουαλικού ενδιαφέροντος. Τα πιο μικρά πράγματα θα μπορούσαν να επιφέρουν μεγάλη διαφορά στα ευρήματα, ακόμα και το πότε καλούνται να απαντήσουν ένα ερωτηματολόγιο ή το πότε αξιολογείται η ερωτική διέγερση .

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *