Εάν μέχρι τώρα γνώριζες ότι μπορείς να προσφέρεις απόλαυση –εκτός του κλασικού σεξ- στον σύντροφό σου μόνο με το στόμα σου (πεολειχία) και τα χέρια σου (αυνανισμός), ήρθε η ώρα να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς τα πόδια σου για τον ίδιο σκοπό, με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο αυνανισμός με τα πόδια, γνωστός και ως footjob, δεν θέλει κάποια ιδιαίτερη τεχνική, αλλά μαλακές και σίγουρες κινήσεις για να χαρίσεις στον παρτενέρ σου ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής


Πρόκειται για το «τρίψιμο» του πέους με τα πόδια σου και κυρίως με τις φτέρνες. Γενικότερα, το άγγιγμα του πέους με τα κάτω άκρα (δάχτυλα, πέλμα) είναι άκρως ερεθιστικό για τον άνδρα, ενώ η επαφή ερεθίζει ταυτόχρονα και τη γυναίκα που το κάνει, μιας και τα γυναικεία πόδια είναι μια έντονα ερωτογενής περιοχή


Τον αυνανισμό με τα πόδια ή footjob θα τον συναντήσεις πολύ συχνά στην (σεξουαλική) ιστορία του ανθρώπινου γένους. Περισσότερο, πάντως, είναι συνδεδεμένος με τις «γκέισες» της Ιαπωνίας, που λέγεται ότι είχαν τελειοποιήσει την τέχνη του έρωτα, ώστε να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση στους συζύγους τους.

Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα με τον σύντροφο σου να είναι γονατιστός μπροστά στα πόδια σου. Προσοχή: Δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακριά από αυτά. Καλό θα είναι να τον αφήσεις να κρατάει τα πόδια σου και να ρυθμίσει εκείνος την απόσταση, όπως τον βολεύει. «Κλείνεις» τις πατούσες, με τρόπο ώστε να υπάρχει ένα άνοιγμα στα δάχτυλα που θα οδηγεί σε αυτές.
Πιο απλά, φρόντισε να είναι ενωμένα τα μεγάλα σου δάχτυλα. Ο χώρος που δημιουργείται, προορίζεται για να μπει το πέος του. Πλέον, κινείς παλινδρομικά τις πατούσες σου, καθώς προσφέρεις ανακούφιση στον σύντροφό σου.

Εναλλακτικά, η κίνηση αυτή μπορεί να γίνει και καθώς θα είσαι ξαπλωμένη, όπως και ο σύντροφός σου. Στην περίπτωση αυτή, η όλη διαδικασία είναι πιο ξεκούραστη για σένα και εξίσου ηδονική.


Δεν είναι άσχημη ιδέα να χρησιμοποιήσεις ένα λιπαντικό, ώστε ο αυνανισμός με τα πόδια σου να γίνει απρόσκοπτα, χωρίς δυσκολίες.