19/Νοέ/22
Οι Γάλλοι «σπάνε» την καραντίνα για να κάνουν σεξ...

Οι Γάλλοι «σπάνε» την καραντίνα για να κάνουν σεξ…

Οι περισσότεροι Γάλλοι  παραβιάζουν την καραντίνα, για να κάνουν σεξ και να δουν τους φίλους τους.

Έρευνα του ινστιτούτου Ifop δείχνει ότι το 60% των συμπολιτών του Εμανουέλ Μακρόν δεν υπολογίζουν το τσουχτερό πρόστιμο για τους παραβάτες του lockdown και ρισκάρουν. Επισκέπτονται κρυφά συγγενείς, φίλους και τους ερωτικούς τους συντρόφους.

Περίπου το 23% δήλωσε ότι επισκέφθηκε συγγενείς και περίπου το 20% υποστήριξε ότι δέχτηκε φίλους στο σπίτι ή τους επισκέφτηκε. Σχεδόν ένας στους δέκα παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε κρυφά με τον σύντροφό του για να κάνει σεξ.

Άλλοι είπαν ότι υπερέβησαν το επιτρεπόμενο όριο της μίας ώρας την ημέρα για σωματική άσκηση σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το σπίτι τους.

Ο επικεφαλής της μελέτης του ινστιτούτου Ifop, Φρανσουά Κραού, δήλωσε ότι οι Γάλλοι δεν έδειξαν την ίδια πειθαρχία στο δεύτερο lockdown με αυτήν που είχαν επιδείξει την άνοιξη.

«Υπάρχει λιγότερη ανησυχία για την υγεία, κυρίως μεταξύ των νέων» σημείωσε. «Ειδικά για τους singles υπάρχει το «αίσθημα της ατιμωρησίας»».

Ωστόσο, πολλοί Γάλλοι υποστηρίζουν ότι υποφέρουν από τα νέα, πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα. Το 28% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι έχουν «κακή διάθεση» και το 38% ανέφερε διαταραχές του ύπνου, ποσοστό σημαντικά αυξημένο σε σχέση με το πρώτο lockdown. Σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στη χώρα του Μακρόν, οι Γάλλοι επιτρέπεται να βγουν από τα σπίτια τους μόνο για λόγους ανάγκης, για παράδειγμα να μεταβούν στην εργασία τους, να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια ή να επισκεφθούν τον γιατρό.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *