16/Οκτ/22
Ο γνωστός σόου-μαν και αστρολόγος Δημήτρης Παλαιολόγου μιλάει για την πορεία της ζωής του

Ο γνωστός σόου-μαν και αστρολόγος Δημήτρης Παλαιολόγου μιλάει για την πορεία της ζωής του, αποκλειστικά στο Hot-news. Από την κατάθλιψη, στην καταξίωση…

Το Hot-news συνάντησε τον γνωστό σόου-μαν και αστρολόγο Δημήτρη Παλαιολόγου, γνωστό κυρίως για τις μουσικές και τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Τον μάθαμε από την παρουσία του στο παιχνίδι ‘‘Black out’’, στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, στην Κατερίνα Καινούργιου, στον Θέμο Αναστασιάδη και σε πολλές ακόμα εκπομπές. Με την κυκλοφορία του τραγουδιού ‘‘Είμαι πολύ Brutal’’, έγινε διάσημος στο ευρύ κοινό και απέκτησε φανατικούς φανς.

Πώς ξεκίνησαν όμως όλα;

Ο πατέρας μου ήταν ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Γιάννης Παλαιολόγου, που συνεργάστηκε με τους “μεγάλους”, όπως τον Καζαντζίδη, τον Διονυσίου, τον Μαργαρίτη. Η γιαγιά μου ήταν αδελφή του Μάρκου και Αργύρη Βαμβακάρη, οπότε από παιδάκι είχα μουσικά ακούσματα. Βέβαια, εγώ ήθελα να χαράξω μία άλλη πορεία και να ακολουθήσω τον δρόμο του σόουμαν-τραγουδιστή σε αυτά που ήθελα να κάνω.

H κατάθλιψη

Ένα χρόνο πριν το ριάλιτι, πέθανε ο πατέρας μου και έπαθα κατάθλιψη. Έφυγα από το σπίτι μου, διότι δεν ήθελα να βλέπω τίποτα που να μου τον θύμιζε. Έκοψα κάποιες σχέσεις για ορισμένο διάστημα με την οικογένεια μου. Ήμουν σε μία φάση πολύ άσχημη, δεν ήθελα ούτε να δουλέψω, ούτε να βγω από το σπίτι μου. Ευτυχώς, μία φίλη μου με “ταρακούνησε”, άρχισα να βγαίνω και επέστρεψα στην κανονική μου ζωή. Έτσι, έφτιαξαν και οι σχέσεις μου με τη μητέρα μου και από τότε είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Στην πορεία, προέκυψε μία ερωτική απογοήτευση και έτσι ήθελα η συγκεκριμένη σχέση να με βλέπει παντού. Έτσι πήρα την απόφαση, παρ’ όλο που είχα προτάσεις για διάφορα τηλεοπτικά παιχνίδια, να πάω στο “Blackout”, που μου άρεσε πιο πολύ και σαν φορμάτ, γιατί ήταν κάτι αρκετά διαφορετικό από τα άλλα. Από το παιχνίδι και μετά άρχισαν όλα.

Η τηλεοπτική καριέρα ξεκινά…

Δεν είχα βλέψεις να κάνω εκπομπή δική μου. Όλα ξεκίνησαν από τη συμμετοχή μου στο ριάλιτι, βγήκε το “Έίδωλο” και στην πορεία δέχθηκα πρόταση να συμμετέχω στο πάνελ μίας εκπομπής που τότε μεσουρανούσε. Εκεί κάθισα περίπου 2-3 χρόνια. Με τον κεντρικό παρουσιαστή, ενώ είμαστε πολύ καλοί φίλοι, είμαστε και δύο πολύ έντονες προσωπικότητες. Προέκυψε κάποια διαμάχη και έτσι λύθηκε η συνεργασία. Αποφάσισα να κάνω ένα τηλεοπτικό break με 100% δική μου επιλογή

Η επιτυχία του πρώτου τραγουδιού…

Όταν βγήκε το πρώτο μου κομμάτι, το “Είδωλο”, έκανε αμέσως επιτυχία. Το αγάπησαν τα παιδιά, έπαιζε συνεχώς στα κλαμπ και μου έδωσε μία συγκεκριμένη ταυτότητα. Όμως τα χρήματα που έβγαλα τότε δεν ήταν αρκετά για να με συντηρήσουν μέχρι σήμερα, παρά την επιτυχία. Οικονομικά ήμουν ικανοποιημένος από τις 2 εμφανίσεις την εβδομάδα σε μαγαζιά νυχτερινών κέντρων, γιατί ήταν και μια εποχή δύσκολη, λόγω της οικονομικής κρίσεως. Εγώ είχα συνηθίσει να δουλεύω 10 ώρες, χωρίς ρεπό και με τις εμφανίσεις μου, το εισόδημά μου έβγαινε αβίαστα και με την αγάπη του κόσμου γύρω μου.

Εξάλλου, εμένα η βασική μου δουλειά ήταν και είναι η αστρολογία. Και τα χρόνια των εκπομπών και των τραγουδιών, ποτέ δεν άφησα αυτό το κομμάτι με τις σταθερή μου πελατεία.

Μέσω κορονοϊού, έκανα το “Stripteaze”, που αμέσως αγαπήθηκε και το “Γύρνα ξανά”, που ήθελα να δείξω μια πτυχή διαφορετική του εαυτού μου και να αναδείξω τις μουσική μου παιδεία και τις γνώσεις μου στην υποκριτική. Το πρώτο θα έβγαινε με πολύ περισσότερο κόσμο στο μαγαζί την ώρα των γυρισμάτων, αλλά για δική μας “αυτοπροστασία” περιοριστήκαμε σε λίγα άτομα. Το δεύτερο ήταν κάτι τελείως διαφορετικό, το οποίο ήθελα να το μοιραστώ με τον κόσμο.

Οι σατιρικές εκπομπές…

Ήταν η περίοδος που όλα τα κανάλια με τις σατιρικές τους εκπομπές με “έπαιζαν” συνεχώς. Για λίγο μου άρεσε αυτό που συνέβαινε, κυρίως λόγω της αγάπης του κόσμου. Ενοχλήθηκα όταν άρχισαν τα πράγματα να γίνονται πολύ καυστικά. Πλέον, ενώ συνεχίζεται η πορεία μου στις εκπομπές που αναπαράγουν βίντεο, έχουν αλλάξει τελείως ύφος και με αντιμετωπίζουν ως ένα πρόσωπο που κάνει σάτιρα και χιούμορ. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο η διαχρονικότητα σε έναν καλλιτέχνη.

Μετά από λίγο καιρό μου προέκυψε μία πρόταση για το ραδιόφωνο, που ήταν και η τελευταία δουλειά της Νανάς Καραγιάννη. Με το ραδιόφωνο, αν και είχε υψηλή ακροαματικότητα, δεν ένιωθα ότι το είχα και ήθελα να σταματήσω. Λόγω υψηλής ακροαματικότητας, μου πρότειναν να το κάνουμε πιο τηλεοπτικό. Καλούσα, λοιπόν, άτομα και κάναμε συνεντεύξεις, που προβάλλονταν στο youtube και παράλληλα στο ραδιόφωνο. Στη συνέχεια, μου έγινε μία πρόταση από το κανάλι “Extra 3” να παρουσιάσω μία βραδινή εκπομπή χιουμοριστικού τύπου. Το δέχθηκα και πήγε πολύ καλά.

Από τους καλεσμένους έγιναν viral οι εκπομπές με την Έφη Θώδη, τον Ματθαίο Γιαννούλη, τον Σταύρο Λιβυκός και πολλές ακόμα καταξιωμένες παρουσίες. Μία εκπομπή που θυμάμαι πολύ έντονα θετικά ήταν με τη Μαρία Αλεξάνδρου, ενώ στην ίδια εκπομπή ήταν και ο χειρότερος μου καλεσμένος, ο Βασίλης Παϊτέρης, που με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση σε διάφορους τομείς. Από την τηλεοπτική μου εμπειρία, έχω καταλάβει ότι αν δεν υπάρχει σωστή αρχισυνταξία και σωστή ομάδα πίσω και μπροστά από την κάμερα, δεν θα ήθελα να ηγούμαι καμίας εκπομπής.

Αν ήταν να ενταχθώ σε μία ομάδα, θα ήθελα να συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη, την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου. Αυτό που ιδανικά θα ήθελα να κάνω θα ήταν ένα late night σόου με κωμικά στοιχεία, αλλά και δυνατές συνεντεύξεις.

Τα σχέδια που ναυάγησαν…

Πέρυσι, μου είχαν γίνει κρούσεις για διάφορα τηλεπαιχνίδια- ριάλιτι, αλλά τελικά δεν βγήκαν στον αέρα λόγω κορονοϊού. Συγκεκριμένα, βρίσκομαι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τζοβάνα Φραγκούλη που ετοιμάζει την επιστροφή της θρυλικής εκπομπής “Πες το και θα γίνει”. Ακούγονται πολλά πράγματα για τη συμμετοχή μου σε κάποια πρότζεκτ που βγήκαν φέτος στον αέρα, αλλά απ’ ότι αποδείχθηκε, ήμουν σωστός για αυτήν μου την επιλογή, γιατί από την μια δεν θα ήταν οικονομικά αποδοτικά και από την άλλη δεν θα είχε να μου προσφέρει κάτι από πλευρά θετικής δημοσιότητας. Οπότε επέλεξα να κάνω υπομονή και να κάνω ένα παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα. Μετά τις 15 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και θα έχω την τιμή να συμμετέχω με ανθρώπους επαγγελματίες. Πρόκειται για μία στήλη, στην οποία θα κάνω πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Σίγουρα θα κάνω κάτι τηλεοπτικό, αλλά δεν θα αφήσω να με εκμεταλλευτούν με οποιονδήποτε τρόπο.

Ποια είναι η σχέση σου με το θέατρο;

Όσον αφορά το θέατρο, μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για να παίξω τον εαυτό μου, στο παρελθόν. Στη Δραματική σχολή πήγα για να πάρω γνώσεις και να βελτιώσω την εικόνα μου στα βίντεο κλιπ και στην παρουσίαση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα μπορούσα άνετα να υποστηρίξω ένα ρόλο σε ένα σίριαλ.

Πως μπορεί να συνδυαστεί το καλλιτεχνικό- τηλεοπτικό κομμάτι με την αστρολογία;

Όταν αγαπάς πολύ τα πράγματα που κάνεις, ακόμα και αντικρουόμενα να είναι μεταξύ τους, εφόσον ο κόσμος σε εμπιστεύεται και σε υποστηρίζει, όταν δεν σε κυριαρχεί ο φόβος στην δουλειά, μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Τέλος, μας επισήμανε ότι η ατάκα που τον γεμίζει και τον εκφράζει είναι ότι και να ήθελε να γίνει κομπάρσος, γεννήθηκε πρωταγωνιστής.

Τον Δημήτρη Παλαιολόγου μπορείτε να τον βρείτε εδώ:

Youtube: https://www.youtube.com/user/demian553

Facebook:https://www.facebook.com/dimitris.palaiologou/

Instagram: https://www.instagram.com/dimitris_palaiologou_official/?hl=el

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *