11/Οκτ/20
Οnline dating: H νέα τραγική δικαιολογία για να εξαφανίζονται οι άντρες

Οnline dating: H νέα τραγική δικαιολογία για να εξαφανίζονται οι άντρες

Βρισκόμαστε στην εποχή και τη συγκυρία, που αν κάτι δεν είναι online, δεν μπορεί και να λειτουργήσει. Και είναι λογικό, μιας και η πανδημία του Covid-19 έχει αλλάξει σε τέτοιο βαθμό τις ζωές μας, που συνήθειες αγαπημένες έχουν πια εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα όλοι μας να κάνουμε τα πάντα… από απόσταση. Κάπως έτσι συμβαίνει και μετα ραντεβού!

Ας είμαστε ειλικρινείς, ο μόνος πλέον τρόπος για να κάνεις γνωριμία, είναι μέσω ίντερνετ! Και αν παλαιότερα, ήταν απλή επιλογή ιδίως των κάπως πιο… τεμπέληδων, τώρα είναι η μοναδική διέξοδος. Και μιας και τα dating apps είναι στο επίκεντρο έπεσε τα χέρια μας έρευνα άκρως ενδιαφέρουσα η οποία αφορά στους άντρες και μάλλουν δεν θα αρέσει καθόλου στις γυναίκες.

Μιας και όλοι μας προσπαθούμε να θυμόμαστε την παλιά μας ζωή, οι άντρες, δεν ξεχνούν φυσικά ποτέ το αγαπημένο τους σπορ… δηλαδή να εξαφανίζονται. Μάλιστα σύμφωνα με έρευνα, η online γνωριμία τους βολεύει ιδιαίτερα για τον εξής απλούστατο λόγο: Το βρίσκουν σαν δικαιολογία!

Η νέα δικαιολογία αυτή δικαιολογία λοιπόν, για να κάνουν σεξ και μετά να εξαφανιστούν, είναι ότι αισθάνονται απενεχοποιημένοι εφόσον η φωτογραφία της εκάστοτε δεν ανταποκρίνεται 100% στην πραγματικότητα.

Με λίγα λόγια οι περισσότεροι, νιώθουν προδομένοι από το γεγονός ότι άλλα περίμεναν και άλλα τους παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα να πάρουν την εκδίκησή τους, κάνοντας μόνο σεξ και στη συνέχεια απολύτως τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι είναι σκληρό να σου παρουσιάζεται κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περίμενες, αλλά νομίζουμε ότι είναι κάπως… τραγικό να χρησιμοποιείς ακριβώς αυτό σαν δικαιολογία.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *