21/Οκτ/22
Πανδημία και σeξ: Αυτά είναι τα ερωτικά βοηθήματα που προτιμάει ο Έλληνας

Πανδημία και σeξ: Αυτά είναι τα ερωτικά βοηθήματα που προτιμάει ο Έλληνας

Φέτος με την πανδημία, πολλά άλλαξαν στην καθημερινότητα και την ζωή των ανθρώπων ανά τον κόσμο. Όπως συνέβη σε όλους τους τομείς, έτσι και στον εpωτικό τομέα, τα πράγματα διαμορφώθηκαν ανάλογα με τις νέες συνθήκες.

Θέλοντας να δούμε με ποιον τρόπο εξελίχθηκε η εpωτική ζωή των Ελλήνων εν όψει κορωνοϊού και μέσα από δυο lock down, συνομιλήσαμε με τον Πάνο Καραγγιάνη, ιδιοκτήτη του megasexshop.gr, που βρίσκεται στο Γκάζι, στον αριθμό 38 της Ιεράς Οδού και ο οποίος μας έδωσε τα φώτα του.

Πως ήταν η κίνηση των περιόδων κατά τα δυο lockdown;

Αρχικά να πούμε ότι οι πωλήσεις μας αυξήθηκαν, αλλά ευτυχώς είχαμε προβλέψει την αυξημένη ζήτηση και είχαμε πολυ μεγαλύτερο απόθεμα προϊόντων για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο. Φαίνεται ότι το κοινό τίμησε τα προίόντα μας, κάτι που σημαίνει ότι έκανε ακόμα περισσότερο sεx. Αυτό όμως ήταν κάτι αναμενόμενο, αφού το ίδιο συμβαίνει σε αργίες, γιορτές, αλλά και το καλοκαίρι που όλοι πάνε διακοπές και είναι πιο ελεύθεροι.

Ποια είναι τα sεx toys που προτιμάει ο Έλληνας; Φεύγουν τα πιο extreme κομμάτια;

Υπάρχει μεγαλή προτίμηση στις βασικές κατηγορίες βοηθημάτων, όπως είναι οι δονητές και τα ομοιωμάτα, ενώ μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις έχουν σημειώσει τα κλειτοριδικά παιχνίδια και οι Wand Massagers, αλλά και τα εσώρουχα, τα λιπαντικά και τα λάδια για μασάζ.

Ενα άλλο κοινό μας όμως, οι πιο σκληροπηρινικοί, που παιζουν σε μεγάλα σχήματα και είναι και περισσότερο επιφυλακτικοί με τις συναθροίσεις, προτιμησαν να αγοράζουν Xxl ομοιώματα και άλλα πιο exteme ΒDSM παιχνίδια, τα οποία έχουν επίσης μεγάλη ποικιλία τόσο για τους singles, όσο και για τα ζευγάρια.

Θεωρείτε ότι το lockdown έκανε ακόμα και τους πιο διστακτικούς να τολμήσουν να ψωνίσουν από τα sεx shop;

Το περασμένο διάστημα με την μέθοδο του click away, η αλήθεια είναι οτι είδαμε πολλούς ανθρώπους γύρω στα 40-50 που φαινόταν ότι δεν είχαν επισκεφθεί παρόμοια καταστήματα και σίγουρα η περίοδος που διανύουμε βοηθάει ακόμα και τους πιο ντροπαλούς να περάσουν την πόρτα του καταστήματος μας. Βέβαια, σε αυτό βοηθάει επίσης το γεγονός οτι το κατάστημα μας είναι και το διακριτικότερο sεxshop πιθανότατα στα Βαλκάνια, αφού η είσοδος του ειναι το Asteroidz, ενός καταστήματος ρουχων. Οπότε πρέπει πρώτα κάποιος να μπει εκεί και μετά να δει την σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο μας, όπου βρίσκεται το megasexshop.gr.

Το καλό είναι ότι σιγά σιγά ο κόσμος ξεκολλάει από τα στερεότυπα και τα ταμπού όσον αφορά στο σeξ, ενώ και οι ίδιοι οι γιατροί συμβουλεύουν τον κόσμο να αγοράσει ερωτικά βοηθήματα, με σκοπό να βοηθήσουν την σeξουαλική τους ζωή. Τέτοια προιόντα π.χ. είναι οι τρόμπες-μεγενθυντές πeους και extenders, μέχρι συμπληρώματα διατροφής για το sεx.

Μια τρόμπα πeους ή αλλιώς μεγένθυντής, έχει ως στόχο να γυμνάσει το ανδρικό μόριο, όπως ακριβώς θα γύμναζε ενας αλτήρας γυμναστηρίου άλλα σημεία του σώματος, επομένως και το δυναμώνει και επεκτείνει τον συγκεκριμένο μυ.

Αντίστοιχα, ένας γυναικολόγος μπορεί να προτείνει σε μια γυναίκα μετά από γέννα, να κάνει ασκήσεις kegel, χρησιμοποιώντας kegel balls, με σκοπό τη σύσφιξη του κόλπου της.

Για όσο το φυσικό κατάστημα σας ήταν ανοιχτό, οι περισσότερες αγορές γινόντουσαν από εκεί ή οι πελάτες κινούνται κυρίως διαδικτυακά;

Γενικά στην Ελλάδα το Ecommerce τα προηγουμενα χρόνια ήταν πιο πίσω σε σχέση με τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες. Ομως έχουμε ενα δείκτη που δείχνει μεγάλη αύξηση τα τελευταία χρόνια.

Όμως η επίσκεψη σε ένα sεxshop, έχει και άλλα πλεονεκτήματα, καθώς η κριτική επιλογή είναι ο καλύτερος τρόπος για να ψωνίσει κανείς αυτά που θέλει. Βλέποντας, πιάνοντας, συγκρίνοντας το προϊόν, τσεκάροντας το υλικό κατασκευής του, ο πελάτης μπορεί να καταλάβει αν του κάνει και αν όχι να ψάξει για κάτι άλλο. Είναι αλλιώς να φαντάζεται κανείς ένα sεx toy και αλλιώς να το βλέπει πραγματικά.

Ειδικά με το click away, αλλά και όταν είμαστε κανονικά ανοιχτά, οι περισσότεροι προτιμούν να παραλάβουν τα προϊόντα από το φυσικό κατάστημα.

Όσον αφορά τις παραδόσεις κατοίκον, πέραν του ότι έχουμε μια νεα υπήρεσία αυθημερον delivery, χάρη στην οποία παραδίδουμε μέσα σε 2 ώρες τα δέματα των αγορών οπουδήποτε, στην Αττική, διαθέτουμε και άκρως διακριτικη συσκευασία, χωρις λογότυπα και στοιχεία που μπορούν εκθέσουν τον πελάτη, ενώ είναι και διπλή, που σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να ανοίγει ένα πακέτο μας για πολύ ώρα, καθώς εκτός από το εξωτερικό κουτί, υπάρχει και εσωτερική συσκευασία, πριν φτάσει στο προϊόν.

Τέλος, για οι αποστολές παραγγελιών στην υπόλοιπή χώρα, αλλά και διεθνώς, γίνονται την ίδια μέρα.

Είναι αλήθεια ότι ανάλογα με τα προϊόντα που αγοράζει ένας πελάτης, μπορείτε να καταλάβετε τα ερωτικά του γούστα;

Μέσω της εμπειρίας σε αυτήν τη δουλειά, μπορείς να καταλάβεις από τις επιλογές του αγοραστή, το προφίλ του. Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που τους αρέσουν οι πειραματισμοί και ψάχνονται με διάφορα είδη.

Φέτος που ο Άγιος Βαλεντίνος θα γιορταστεί πολύ διαφορετικά, μιας και όλοι θα είναι στο σπίτι, πιστεύετε ότι θα γίνει χαμός με την ζήτηση για τα sεx toys; Έχετε να μας προτείνετε ένα βοήθημα για single ανθρώπους και ένα για ζευγάρια; Για να περάσουν όλοι καλά την ημέρα των ερωτευμένων!

Hδη υπάρχει αύξηση στις παραγγελίες ενόψει της ημέρας των ερωτευμένων πέρα από τη γενικότερη αύξηση που υπάρχει την περίοδο του lockdown. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα πιπεράτα δώρα για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου έχουν μεγάλη πέραση. Για τους μοναχικούς sigles υπάρχει πληθώρα επιλογών σε παιχνίδια αuνανισμού, δονητές, sεx machines, κούκλες κλασικές, αλλά και κούκλες ανδρικές, γυναικίες ακόμα και trans, τελευταίας γενιάς.

Για τα ζευγάρια υπάρχουν πολλές επιλογές όπως σeξι εσώρουχα, μάλιστα στο megasexshop.gr έχουμε αποκλειστικά ιδιαίτερα βρώσιμα δαντελωτά εσώρουχα τα οποία μάλιστα είναι και gluten free, για να κάνουν ακόμα πιο γλυκιά την συγκεκριμένη ημέρα. Επίσης, υπάρχει πληθώρα σeξι ενδυμάτων, εσωρούχων, latex και δερμάτινα αξεσουάρ, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες, που θα κάνουν πιο kinky τον επερχόμενο εορτασμό. Από εpωτικά βοηθήματα υπάρχει μεγάλη ποικιλία, όμως η επιλογη εξαρτάται αναλόγως με τις σeξουαλικές προτιμήσεις του ζευγαριού.

Πέρα από τα εpωτικά μας είδη όμως, προτείνουμε τόσο για ζευγάρια όσο και για singles μια μεγάλη γκάμα από μπλουζάκια με ιδιαίτερες, πικάντικες στάμπες κάθε γούστου. Μιας και οι πωλήσεις σε είδη ένδυσης καθημερινής χρήσης έχουν μεγάλη αύξηση, ο κόσμος μπορεί συνδιαστικά με ένα sεx toy να πάρει και ένα sεxy t-shirt της νέας μας σειράς με στάμπες adult και να δημιουργήσει ένα έκπληκτικό -και σίγουρα αξέχαστο- πακέτο δώρου, είτε στο ταίρι του, είτε στον εαυτό του! Aλλωστε όλοι μας αξίζουμε να κάνουμε ένα όμορφο δώρο ακόμα και σε εμάς, τους ίδιους.

Η ιδέα για τα adult μπλουζάκια προέκυψε σε συνδυασμό με την επιχείρηση Τshirtakias.gr, αλλά και με τα ρούχα Asteroidz. Ουσιαστικά θελήσαμε να κυκλοφορήσουμε μια σειρά με dirty στάμπες που μιλούν απευθείας για την κουλτούρα, το ύφος, το lifestyle ή ακόμα και το φeτίχ του καθενός, ξεχωριστά. Οσο περνάει ο καιρός οι σταμπες θα αυξάνονται με νέες προσθήκες για κάθε άποψη, γύρω απο το χώρο του LGBTQI, καθως και του ΒDSM.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή: e-daily

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα