14/Νοέ/22
Πρωινό σεξ: 5 λόγοι για να το προτιμήσει κάποιος...

Πρωινό σεξ: 5 λόγοι για να το προτιμήσει κάποιος…

Το βραδινό σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς βοηθάει στο να κοιμηθεί κάποιος καλύτερα, αλλά υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να προτιμήσει κανείς και το πρωινό σεξ.

Σύμφωνα με την, σεξολόγο και σύμβουλο ζευγαριών από τη Νέα Υόρκη, Μέγκαν Φλέμινγκ το πρωινό σεξ είναι ένας τρόπος να ξεκινήσει ευδιάθετα η μέρα σου, αλλά και όχι μόνο καθώς υπάρχουν αρκετά ακόμα οφέλη, για να το προτιμήσει κάποιος.

1.Το σώμα είναι ξεκούραστο

Για την καλύτερη δυνατή απόλαυση του σεξ, το σώμα χρειάζεται να είναι ξεκούραστο και γεμάτο ενέργεια. Γι’ αυτό το πρωινό σεξ, είναι μια καλή επιλογή γι’ αυτούς που θέλουν να αποδώσουν καλύτερα και να τους ξεκινήσει η μέρα με χαμόγελο.

2.Η ανεβασμένη ερωτική διάθεση

Είναι γνωστό ότι οι άντρες το πρωί έχουν περισσότερη ερωτική διάθεση, καθώς ο οργανισμός τους παράγει μαζική τεστοστερόνη. Έτσι, η απόλαυση είναι η καλύτερη δυνατή εκείνη τη χρονική στιγμή.

3. Το μυαλό είναι απελευθερωμένο από ανησυχίες

Κατά την διάρκεια της μέρας αρκετοί είναι αυτοί που κατακλύζονται από πολλές ανησυχίες και είναι λογικό στην ερωτική πράξη να μην αποδίδουν τα μέγιστα. Γι’ αυτό, το πρωί μπορεί να θεωρηθεί μια καλή ευκαιρία για σεξ, αφού το μυαλό ακόμα δεν είναι απασχολημένο με υποχρεώσεις.

4. Η μέρα αντιμετωπίζεται με περισσότερη θετική διάθεση

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με θετικό τρόπο, καθώς με την πρωινή σεξουαλική επαφή απελευθερώνονται χημικές ουσίες, που βοηθούν τον άνθρωπο να είναι ευδιάθετος.

5.Σπάει η ρουτίνα

Λόγω των υποχρεώσεων συνήθως, η καλύτερη στιγμή για σεξ είναι το βράδυ και επειδή αυτό επαναλαμβάνεται, καταλήγει σε μια διαδικασία ρουτίνας. Έτσι το πρωί, σου δίνεται η ευκαιρία να αναζωογονήσεις και να αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *