11/Μάι/20
Πρωκτικό σεξ: Αυτά είναι τα 5 πράγματα

Πρωκτικό σεξ: Αυτά είναι τα 5 πράγματα, που πρέπει να προσέξεις…

Επειδή για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά, το ίδιο ισχύει και για το πρωκτικό σεξ, μια παρεξηγημένη αλλά και τόσο ηδονική μορφή σεξ. Μπορεί γενικότερα να επικρατεί ο «μύθος» ότι το πρωκτικό σεξ δεν είναι και το καλύτερο σεξ, όμως η πραγματικότητα λέει άλλα, καθώς και οι γυναίκες που έχουν κάνει τη συνήθεια λατρεία.

Εάν, λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που ήρθε η ώρα τους να κάνουν για πρώτη φορά πρωκτικό σεξ, διάβασε και μάθε μερικά απλά αλλά σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις:

Χρήση λιπαντικού

Η περιοχή του πρωκτού, ως γνωστόν, δεν έχει τη φυσική λίπανση του κόλπου. Αυτό σημαίνει ότι για να μην έχεις φοβερό πόνο την ώρα της διείσδυσης του πέους του καλού σου πρέπει να έχεις φροντίσει από πριν να τον λιπάνεις καλά με άφθονο λιπαντικό.

Επικοινωνία

Όπως σε κάθε υγιή σχέση και μορφή σεξουαλικής δραστηριότητας, έτσι και στο πρωκτικό σεξ το βασικό είναι η επικοινωνία μεταξύ σας. Μην διστάζεις να μιλήσεις στον σύντροφό σου για τυχόν φόβους που μπορεί να έχεις ή κάποιον άλλον ενδοιασμό ή επιθυμία. Πίστεψέ μας είναι πολύ πιθανό κι εκείνος να είναι το ίδιο αγχωμένος με σένα.

Καλή υγιεινή

Επειδή πρόκειται για τον πρωκτό που, από τη φύση του, συγκεντρώνει πολλά βακτήρια και μικρόβια, οπότε είναι σχετικά εύκολο να πέσεις θύμα κάποιας μόλυνσης, φρόντισε για την καλή του υγιεινή. Φυσικά, μην ξεχνάς πώς ό, τι μπει στον πρωκτό σου δεν θα πρέπει να εισχωρήσει στη συνέχεια στον κόλπο σου.

Διαφορετική αίσθηση από το κολπικό σεξ

Σε καμία περίπτωση μην περιμένεις να είναι σαν το κολπικό σεξ. Το πρωκτικό σεξ είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση και φυσικά μια εντελώς ξεχωριστή αίσθηση. Όσες γυναίκες το έχουν ήδη δοκιμάσει κάνουν λόγο για πληρότητα και βαθιά διείσδυση.

Είναι η ίδια αίσθηση, με αυτή της τουαλέτας

Μπορεί κατά την πρωκτική διείσδυση να νομίζεις ότι πρέπει οπωσδήποτε να πας τουαλέτα. Μην ανησυχείς. Πρόκειται για κάτι εντελώς φυσιολογικό, μιας και η εισχώρηση του πέους στο έντερό σου θα προκαλέσει κινητικότητα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα