03/Αυγ/21
Πόσο ελκυστικός είσαι για τις γυναίκες αν είσαι αγενής;

Πόσο ελκυστικός είσαι για τις γυναίκες αν είσαι αγενής;

Αυτό που λέμε όντως ισχύει αλλά γιατί; Γιατί τα bad boys έλκουν περισσότερο τις γυναίκες; Από πάντα το είχαμε απορία και τώρα ήρθε η ώρα να τη λύσουμε.

Αυτό που κάνει τα bad boys ελκυστικά δεν είναι η αγένεια, αλλά κάποια καλά χαρακτηριστικά που έχουν. Χαρακτηριστικά που μπορείς να αναπτύξεις κι εσύ, παραμένοντας πάντα ο ευγενικός εαυτός σου.

Δεν είναι κάτι το δύσκολο, απλά θέλει λίγο ανάλυση και σκέψη. Τι κάνουν τα κακά παιδιά καλύτερα από μένα θα πεις και θα έχεις και δίκιο στην τελική. Τίποτα. Απλά έχουν μερικές «αρετές» που οι γυναίκες για κάποιο λόγο τις βρίσκουν θελκτικές.

Δεν πρέπει λοιπόν να είσαι απλά αγενής αλλά να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ακριβώς για να τις φέρεις κοντά σου.

Ο ευγενής άντρας είναι προβλέψιμος, ενώ ο αγενής απρόβλεπτος. Όμως το μόνο απρόβλεπτο που μπορεί να υπάρχει σε έναν αγενή άντρα είναι τα όρια της αγένειας και του εγωισμού του. Το βρίσκεις τόσο συναρπαστικό;

Αν ο σύντροφός σου έγινε ξαφνικά αγενής, εσύ πρέπει να κάνεις το παν για να τον ξανακερδίσεις. Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν μια μόνιμη τάση να αναλύουν τι δεν πάει καλά στη σχέση τους, όταν διαπιστώνουν μια αλλαγή στη συμπεριφορά του αγαπημένου τους προς το…αγενεστερο

Συνήθως μάλιστα (στην αρχή) κάνουν το καλύτερο για να τον φέρουν πάλι κοντά τους. Προσοχή, γιατί η απότομη (και κυρίως) αδικαιολόγητη μεταστροφή ενός άντρα δεν μπορεί να επιβραβεύεται αιώνια με συμπάθεια και υποστήριξη, γιατί θα του γίνει συνήθεια.

Έναν αγενή άντρα δύσκολα τον ξεχνάς, επειδή δεν μοιάζει με τους υπόλοιπους άντρες που προσπαθούν να σε κολακέψουν. Άρα ίσως και να φτάσεις να τον διεκδικήσεις μόνο και μόνο από καπρίτσιο. Παιδαριώδης αντίδραση.

Οι σχετικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες προτιμούν έναν άξεστο άντρα για μια πολύ σύντομη ερωτική σχέση και έναν πιο ευγενικό ως μόνιμο σύντροφο. Καθόρισε τις ανάγκες σου και δες αν αξίζει να επιβραβεύεις τους αγενείς ενισχύοντας τον μύθο. Αρρενωπός και αγενής είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, μην τα συγχέεις.

Ο αγενής και υπερόπτης άντρας είναι προφανώς κάποιος που κατέχει υψηλή κοινωνικο-οικονομική θέση, γι’ αυτό και δεν τον ενδιαφέρει πώς θα φερθεί, αφού έτσι έχει συνηθίσει. Λογικός συνειρμός, αλλά εσένα τι σε ενδιαφέρει τελικά; Ο άνθρωπος ή η ισχύς και το πορτοφόλι του; Όπως ξέρεις, αυτά καταρρέουν σε χρόνο μηδέν – και μετά σου μένει μόνο η αγένεια…

Πηγή: Ratpack

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα