15/Οκτ/22
«Σάλος» με το κορωνο... πάρτι του Νεϊμάρ: Μοντέλα και σέξι influencers ανάμεσα στους 500 καλεσμένους

«Σάλος» με το κορωνο… πάρτι του Νεϊμάρ: Μοντέλα και σέξι influencers ανάμεσα στους 500 καλεσμένους

Πενθήμερο πάρτι μέχρι την Πρωτοχρονιά με 500 τραγουδιστές, μοντέλα και influencers διοργάνωσε στη Βραζιλία ο Νεϊμάρ :«Με αρνητικό τεστ κορωνοϊού και μάσκες εισήλθαν οι καλεσμένοι», αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδα Globo, σχετικά με το κορωνο… πάρτι που έχει διοργανώσει ο Νεϊμάρ, θέλοντας να περάσει όμορφα τις διακοπές του μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσος νοίκιασε μια βίλα στην περιοχή Mangaratiba, στα προάστια του Ρίο Ντε Τζανέϊρο, καθώς η έπαυλη του αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών βρίσκεται υπό ανακαίνιση. Εκεί νεαρά μοντέλα και σταρ του Instagram διασκέδασαν μέχρι πρωίας υπό τους ήχους ενός συγκροτήματος στην υπόγεια ντίσκο της πολυτελούς κατοικίας που διέθετε και ειδικό σύστημα ηχομόνωσης.

Ακόμη σύμφωνα με όσα έχουν διαρρέυσει υπήρχε ρητή απαγόρευση στους καλεσμένους να έχουν μαζί τους το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ ανάμεσα στη λίστα με τους προσκλεκλημένους, περιλαμβάνονταν η πληθωρική αδερφή του, Ραφαέλα Σάντος, καθώς και η σέξι youtuber Καμίλα Λούρις.

Το εν λόγω πάρτι προβλέπεται να διαρκέσει πέντε ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Πρωτοχρονιά, με την συμμετοχή 500 (!) προσκεκλημένων, την ώρα που η Βραζιλία πλήττεται σφόδρα από την πανδημία, μετρώντας πάνω από 190.00 νεκρούς.

Μάλιστα σε αρκετές πόλεις της χώρας έχουν επιβληθεί αυστηροί περιορισμοί για τον εορτασμό του νέου έτους, απαγορεύοντας τις μαζικές συγκεντρώσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το Ρίο Ντε Τζανέϊρο. Επιπλέον, το σόου επίδειξης πυροτεχνημάτων στην παραλία της Κόπα Καμπάνα δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, ενώ λουκέτο έχει μπει και στα πάρτι σε beach bar.

Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Βραζιλιάνος ποινικός και σύμβουλος του οργανισμού Human Rights Watch έγραψε: «Το τρόπαιο του ηλίθιου της ημέρας πηγαίνει στον Νεϊμάρ για το πενθήμερο πάρτι του».

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας

Όπως ήταν φυσικό η εταιρεία που διοργανώνει το πάρτι εξέδωσε ανακοίνωση με προφανή σκοπό να κατευνάσει τον σάλο. Χαρακτηριστικά λοιπόν αναφέρει πως οι καλεσμένοι δεν είναι 500 αλλά 150, ενώ ήταν υποχρεωμένοι να προσκομίσουν αρνητικό τεστ για τον COVID-19 και να φορούν την μάσκα τους σε όλους τους χώρους της εκδήλωσης.

Πάντως από την πλευρά του ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, που αναρρώνει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο, δεν έχει κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση, ποστάροντας μόνο μια οικογενειακή φωτογραφία δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή: Πρώτο Θέμα

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *