10/Φεβ/20
Σεξ σε δημόσιο χώρο: Τα 5 πιο  ιδανικά μέρη...

Σεξ σε δημόσιο χώρο: Τα 5 πιο ιδανικά μέρη…

Όταν τα ζευγάρια δεν έχουν κάποιο προσωπικό χώρο να κάνουν σεξ ή απλά θέλουν να βγουν από την ρουτίνα, η λύση είναι ο δημόσιος χώρος. Αυτό γιατί πολλά ζευγάρια αναζητούν κάτι, που θα αναθερμάνει την ερωτική τους ζωή και έτσι, το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι αυτό που θα τους κάνει να νιώσουν και να ζήσουν κάτι πρωτότυπο. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τους 5 πιο ιδανικούς δημόσιους χώρους, που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε.

1.Το μπαλκόνι

Αν θέλετε με το ζευγάρι σας να κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο, αλλά όσο πιο ιδιωτικά γίνεται, η λύση είναι το μπαλκόνι. Μόνο η αίσθηση ότι μπορεί κάποιος από απέναντι να βγει έξω και να σας δει, ίσως σας ανεβάσει την αδρεναλίνη. Ότι και αν γίνει θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία.

2.Το αυτοκίνητο

Είναι από τα αγαπημένα μέρη για σεξ. Ποιος δεν έχει κάνει άλλωστε σεξ εκεί; Αν η απάντησή σου είναι αρνητική σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις. Βέβαια είναι παράνομο, γι’ αυτό χρειάζεται να γίνει κάπου απομονωμένα, για να μην καλέσει κάποιος την αστυνομία. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει καλή θέα ακόμα και σε ένα απομονωμένο μέρος και καλή μουσική.

3.Το πάρκο

Είναι ένα αρκετά επίφοβο μέρος, από την άποψη ότι είναι πιο εύκολο να σας δει κάποιος περαστικός. Από την άλλη όμως ένα πάρκο έχει πολλά απομονωμένα σημεία, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

4.Η παραλία

Η παραλία είναι ένα μέρος που την προτιμούν  πολλοί, γιατί προκαλεί σεξουαλική διάθεση. Σημαντικό είναι να έχει κάποιος μαζί του φαναράκι για να βλέπει και κουβέρτες , για να μην γίνονται  αντιληπτοί από τους περαστικούς.

5.Το μπάνιο

Αν βρίσκεται ένα ζευγάρι σε κάποιο εστιατόριο ή ξενοδοχείο και έχει έντονη σεξουαλική διάθεση, μπορεί να εκμεταλλευτεί το μπάνιο. Αρκεί βέβαια να είναι από θέμα υγιεινής και καθαριότητας, άριστο. Αυτά τα μέρη όμως είναι κάπως περίεργα γιατί χρειάζεται το σεξ να γίνει όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα, για να μην υπάρξουν περίεργα βλέμματα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *