10/Σεπ/20
Σεξ: 9 σημεία που αν τα αγγίξεις η γυναίκα ερεθίζεται αμέσως

Σεξ: 9 σημεία που αν τα αγγίξεις η γυναίκα ερεθίζεται αμέσως

Γνωρίζουμε ότι παραδοσιακά οι άνδρες αρέσκονται στο να παίζουν με το στήθος, ταοπίσθια και κάποιοι και με την κλειτορίδα της γυναίκας… Αλλά υπάρχουν κάποια σημεία κλειδιά στο σώμα της γυναίκας, πέρα από τα κλασσικά πουκάθε άνδρας που θέλει να ικανοποιήσει την γυναίκα του πρέπει να ξέρει.

Σε πολλά από αυτά τα σημεία συγκεντρώνονται πολλές νευρικές απολήξεις του γυναικείου σώματος πράγμα που κάνει τον ερεθισμό της πολύ εύκολο! Σε κάποια άλλα πάλι το άγγιγμα του άνδρα μπορεί πραγματικά να την χαλαρώσει και να την κάνει να αισθανθεί πολύ άνετα ώστε να παραδοθεί ολοκληρωτικά στο ερωτικό παιχνίδι. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα σημεία.

-Η λεκάνη της. Σε πολλές γυναίκες αρέσει ο άνδρας να παίζει και να τη χαϊδεύει στην περιοχή της λεκάνης. Τα φιλιά εδώ μπορεί να είναι πολύ ερεθιστικά και χαλαρωτικά αλλά προσέξτε! Μη συνεχίσετε μέχρι τα γεννητικά όργανα της γυναίκας. Μόλις ερεθιστεί εστιάστε σε ένα άλλο σημείο του σώματος και επιστρέψτε μετά. Η ερεθιστική αυτή αναμονή θα είναι πολύ διεγερτική και για τους δυο σας.

-Τα πόδια. Οι άνδρες τα λατρεύουν και οι γυναίκες έχουν ανάγκη το παιχνίδι με ταπόδια τους. Είναι μια πολύ καλή ιδέα να ξεκινήσετε το ερωτικό παιχνίδι με τα πόδιατης γυναίκας. Όχι μόνο γιατί σε πολλά σημεία τους συγκεντρώνονται πολλέςνευρικές απολήξεις. Φανταστείτε μια γυναίκα που όλη μέρα ήταν στη δουλειά καινιώθει πολύ κουρασμένη. Τι καλύτερο από να της προσφέρετε ένα ερεθιστικόμασάζ; Χρησιμοποιήστε λάδι και μη ξεχνάτε: Τα σημεία κλειδιά είναι οι πατούσες,οι αστράγαλοι και βέβαια το εσωτερικό των μηρών. Εκεί η γυναίκα ερεθίζεταιαπίστευτα.

-Τα μαλλιά και ο σβέρκος. Θα το έχετε παρατηρήσει και εσείς. Αρκούν μερικέςμαλάξεις στο σβέρκο της και τα μαλλιά και η γυναίκα χαλαρώνει αμέσως.Θεωρείται ένα από τα καλύτερα καλέσματα στην αρχή του ερωτικού παιχνιδιού γιανα πέσει αμέσως στην αγκαλιά σας. Είναι η αίσθηση της τρυφερότητας που κάνεικάθε γυναίκα να λυγίσει.

-Τα αυτιά. Οι περισσότερες γυναίκες ανάβουν όταν νιώθουν τα ανδρικά χείλη ναφιλούν απαλά τους λοβούς των αυτιών τους. Ακούν την ανάσα σας, σας νιώθουνκαι ο αισθησιασμός ανάβει για τα καλά. Προσέξτε το λάθος που πολλοί άνδρεςκάνουν! Μη βάζετε ποτέ τη γλώσσα σας στο εσωτερικό του αυτιού. Η κίνηση αυτήαπλά δεν αρέσει! Αν θελήσετε να δαγκώσετε τα αυτιά της κάντε το απαλά!

-Οι παλάμες. Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να τους φιλά ο άνδρας τοεσωτερικό της παλάμης αλλά και να τους κρατά τα χέρια στη διάρκεια της ερωτικήςεπαφής. Κάποιες γυναίκες αναφέρουν πως νιώθουν την τρυφερότητα του άνδρααλλά και την κυριαρχία πάνω τους. Θα πρέπει να θυμάστε πάντα πως δεν πρέπει ναβάζετε πολύ δύναμη, αλλιώς θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα, η γυναίκα θαδυσφορεί.

-Τα γόνατα. Είναι το σημείο που πολλοί άνδρες δε γνωρίζουν. Και όμως. Οερεθισμός πίσω από τα γόνατα είναι ένα από τα μυστικά για να ανάψει στηγυναίκα η επιθυμία για σεξ. Σε διάφορα sex guides του εξωτερικού, οι γυναίκεςαναφέρουν μάλιστα πως τρελαίνονται να τις ερεθίζει ο άνδρας σε αυτό το σημείοκαι ιδιαίτερα όταν βρίσκονται οι δυο τους σε δημόσιο χώρο, σηκώνοντας ελαφράτη φούστα και χαϊδεύοντάς την στα κρυφά…

-Η κλείδα. Είναι το σημείο κάτω από τον λαιμό, ένα απαλό άγγισμα πριν καν βγάλειτα ρούχα της την ερεθίζει πολύ. Δοκιμάστε το

-Ο λαιμός. Στους προηγούμενους αιώνες, ο λαιμός ήταν πολύ ερωτικό σημείο λόγωτου ότι ήταν από τα λίγα σημεία του γυναικείου σώματος που έμεναν εκτεθιμέναχωρίς να είναι σκεπασμένος από ρούχα. Η γυναίκα ερεθίζεται πολύ με τα απαλάκαι μεγάλα σε διάρκεια φιλιά καθώς και με τα χάδια του άνδρα στο λαιμό.

-Το πιο βασικό. Εξερεύνησε όλο της το κορμί. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική καιέχει μεγάλο ενδιαφέρον να ανακαλύψεις τα κρυφά σημεία του σώματός της όπουερεθίζεται πολύ και να φτιάξεις τη δική σου λίστα με τα πιο αισθησιακά της σημεία.Αυτό είναι και το νόημα του σεξ: Να ανακαλύπτεις τη σύντροφό σου και νααπολαμβάνετε αυτό το παιχνίδι μαζί.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα