13/Νοέ/22
Σοκ!Άντρες προτιμούν τον αυνανισμό από το σεξ...

Σοκ!Άντρες προτιμούν τον αυνανισμό από το σεξ…

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι άντρες  προτιμούν τον αυνανισμό αντί για το σεξ, γιατί το βρίσκουν πολύ πιο εύκολο και χωρίς να επιβαρύνονται με κάποιο κόστος.

Η σεξολόγος και πρέσβειρα του American Sexual Health Association Sunny Rodgers δηλώνει ότι: Υπάρχουν άντρες που προτιμούν τον αυνανισμό από το σεξ για πολλούς και διάφορους λόγους. Πιστεύω ότι ο κυριότερος λόγος είναι επειδή οι άντρες αντιλαμβάνονται την εκσπερμάτωση ως αγχολυτική μέθοδο και ο αυνανισμός μπορεί να το προσφέρει αυτό, δίχως να υπάρχει άγχος για την απόλαυση της συντρόφου ή των όποιων συναισθηματικών επιπλοκών κρύβει το σεξ .

Υπάρχει για πολλούς η πεποίθηση ότι οι γυναίκες δεν είναι ικανές να τους ικανοποιήσουν, με το ίδιο τρόπο που το κάνουν οι ίδιοι. Επίσης, όπως ανέφερα και πιο πάνω καταφεύγουν στον αυνανισμό επειδή είναι μια διέξοδος εύκολη και ανέξοδη. Την θεωρούν εύκολη, γιατί ίσως είναι ντροπαλοί και δεν έχουν την αυτοπεποίθηση να βγουν από την ζώνη άνεσης τους και να διεκδικήσουν αυτό που επιθυμούν.

Τέλος, έχει γίνει γνωστό ότι ο αυνανισμός βοηθάει προληπτικά  στη μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης του καρκίνου του προστάτη. Έτσι, αυτοί που προτιμούν τον αυνανισμό από το σεξ έχουν ένα ακόμα  λόγο να συνεχίσουν να το κάνουν.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *